Tgrt Haber
24 May 2018 00:39

Obezite ile öğretmenler de mücadele edecek

Yükseköğretim Kurulunca, güncellenen öğretmen yetiştiren lisans programları müfredatına, giderek artan bir tehdit haline gelen obezite ile mücadelenin özellikle işlendiği "Beslenme ve Sağlık" dersi eklendi.

Obezite ile öğretmenler de mücadele edecek
obezite,,sağlık,

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, AA muhabirine, güncellenen "Öğretmen Yetiştirme Lisans Programları" ile müfredata eklenen "Beslenme ve Sağlık" dersine ilişkin açıklama yaptı. 

YÖK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman ve uzman bir ekip önderliğinde, eğitim fakültelerinin dekanlarının katıldığı çalıştay ve toplantılar ile iki yıllık bir süreç sonrasında yeni müfredata son şeklinin verildiğini ifade eden Tufan, programların, gelecek nesli yetiştiren ve toplumun kanaat önderleri konumundaki öğretmenlerin dünyanın öncelediği alanlarda da yetkin ve yeterli olması için çok yönlü hazırlandığını anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...