Tgrt Haber
12 Ekim 2018 12:26

Ögg SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EGM 30 EYLÜL | ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİM SINAVI SONUÇLARI

EGM ÖGG SINAV SONUÇLARI... Binlerce kişinin gözü kulağı özel güvenlik temel eğitim sınav sonuçlarında. Bu konu ile ilgili bireyler internet üzerinde OGG sonuçları sorgulama egm ekranına nasıl ulaşabileceğini merak ediyor ve ogg sınav sonuçlarını öğrenmek istiyorlar. İşte ogg sınav sonuçları sorgulama ekranı...

Ögg SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EGM 30 EYLÜL | ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİM SINAVI SONUÇLARI
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA,ögg sınav sonuçları sorgulama ekranı

Özel güvenlik ÖGG temel eğitim sınav sonuçları egm sorgulama ekranı bilgileri ile karşınızdayız.  Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yılda 5 veya 6 kez düzenlenen ÖGG sınavına girmeniz gerekmekte. Eğer bu sınavlardan eğer en az 60 puan alırsınız sınavda sertifika hakkı kazanmaya hak sahibi olmayı kazanacaksınız. Kazanamadığınız takdirde ise tekrar birbirini takip eden 4 sınava, sınav harcınızı ödeyerek girme hakkına sahipsiniz. 4 sınavın sonunda sınavı geçemeyenler, yeniden kayıt yaptıracak ve bütün işlemleri yenileyeceklerdir. İşte OGG sonuçları sorgulama ekranı...

ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bu sene 78. Özel Güvenlik temel eğitimi sınav sonuçlarının, bugün yani  12 Ekim Cuma günü açıklanması beklenmektedir. OGG sınav sonuçları belli olur olmaz sonuçlara buradan ulaşabilirsiniz.
ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ NASIL OLUNUR?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yılda 5 veya 6 kez düzenlenen ÖGG sınavına girmeniz gereklidir. Bu sınavlardan 60 puan alarak sertifika almaya hak kazanmış olacaksınız. Kazanamadığınız takdirde birbirini takip eden 4 sınava, sınav harcınızı ödeyerek girme hakkına sahipsiniz. 4 sınavın sonunda sınavı geçemeyenler, yeniden kayıt yaptıracak ve bütün işlemleri yenileyeceklerdir.

– Silahlı girebilmek için 21 yaşını doldurmuş olmak ve en az lise mezunu olmak şartı aranmaktadır.

– Özel güvenlik görevlisi olabilmek için sabıka kaydınızın temiz olması gerekir.

– Silahsız müracaat için 8 yıllık İlköğretim veya Ortaokul mezunu ve 18 yaşını doldurmuş olmak gereklidir.
SINAV SONUÇLARINA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresi ve il emniyet müdürlüklerince Özel Güvenlik Bilgi Sistemine itiraz kayıtlarının girileceği tarih aralığıdır. Bu tarih henüz açıklanmadı. Yazılı sınav sonuçlarına yapılacak olan itirazlar değerlendirmeye tabii tutulacak, aynı gün içerisinde itiraz sonuçları adaylarla paylaşılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...