Tgrt Haber
27 Ocak 2022 11:43

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber: Bugün taburcu olması bekleniyordu...

Gaziantep'te oturdukları sitenin basketbol sahasında iki pitbull köpeğinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan yaşındaki Asiye Ateş'ten yeni haberler geldi. Hastaneden bugün taburcu olması beklenen minik Asiye'nin tedavisinin birkaç gün daha uzadığını, bu sebeple pazartesi günü çıkacağını söyleyen baba Hüseyin Ateş, kızının son durumunu anlattı.

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber: Bugün taburcu olması bekleniyordu...
asiye ateş,,pitbull,,gaziantep,,taburcu,

Gaziantep'te 22 Aralık günü oturduğu sitenin basketbol sahasında pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayan ve çevredeki vatandaşların köpeklerin elinden zor aldığı 4 yaşındaki Asiye Ateş'ten yeni haber geldi. Tüm Türkiye'yi hüzne boğan olayın ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek burada Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından ameliyat edilen yaşındaki Asiye'nin bugün taburcu olması bekleniyordu. Ancak baba Hüzeyin Ateş, Asiye'nin tedavisinin uzadığını, bu sebeple pazartesi günü taburcu olacağını söyleyerek kızının fiziksel ve ruhsal sağlığının iyi olduğunu söyledi.

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber: Bugün taburcu olması bekleniyordu...
Küçük kız çevredekilerin dakikalarca uğraşmasıyla köpeklerden kurtarılmıştı.

KULAĞINDAKİ TEDAVİSİ UZADI

Prof. Dr. Ömer Özkan, Asiye’nin kulağındaki tedavisi nedeni ile bir iki gün daha hastanede kalacağını söyledi. Prof. Dr. Ömer Özkan, Asiye Ateş’in en geç pazartesi günü taburcu edileceğini söyledi. Özkan duruma göre cuma günü Asiye’nin taburcu edebileceklerini kaydetti.

"BİR YIL DAHA BURADAYIZ"

Sabah'ın haberine göre, baba Hüseyin Ateş kızı Asiye'nin en büyük isteğinin memleketleri Gaziantep'e gitmek istediğini söyledi. Bunu için şartların uygunluğuna bakacaklarını da belirten baba Ateş, "Ben şu anda memleketteyim. Asiye annesi ile birlikte. Kızımın taburcu olması durumunda bir değişiklik olmazsa Antalya'da kalacağız. Biz daha bir yıl buradayız" dedi.

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'den yeni haber: Bugün taburcu olması bekleniyordu...
Ambulans uçakla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Asiye'nin ameliyatını Prof. Dr. Ömer Özkan üstlendi.

"GÜN BOYU ŞARKI TÜRKÜ SÖYLÜYOR"

Asiye'nin moralinin çok iyi olduğunu da belirten baba Hüseyin Ateş, "İki ameliyatın andından morali yerine geldi. Şu anda hastane odasında gün boyu şarkı , türkü söylüyor. Oyuncakları ile oynuyor. Sağ olsun Ömer Hocam onu ameliyat etmekle, iyileştirmekle kalmadı. Aynı zamanda ona çok iyi moral vererek psikolojisinin de düzelmesini sağladı. Asiye eski günlerine geri döndü" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...