Tgrt Haber
17 Şubat 2021 21:57

Restoran ve kafeler ne zaman açılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından salgınla mücadelede alınan yeni kararları açıkladı. Restoran ve kafelerin ne zaman açılacağıyla ilgili Erdoğan, "esnaflarımızı rahatlatacak adımların yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır" dedi.

Restoran ve kafeler ne zaman açılacak?
restoran,,kafe,,kovid 19,,ksııtlama,,erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısında yapılan değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan, alınan salgın tedbirleri ile ilgili şu bilgileri verdi.

“Mart aşılamada çok büyük mesafe kat edeceğimiz ve oldukça yüksek rakamları göreceğimiz bir ay olacaktır. İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı başı itibari ile kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız. Normalleşme takvimini de buna göre yürüteceğiz. Özellikle salgın tedbirleri sebebiyle işine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe kıraathane ve benzeri esnaflarımızı rahatlatacak adımların yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...