Tgrt Haber
11 Aralık 2018 16:50

Rize Valisi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki kanlı saldırının detaylarını anlattı

Rize Valisi Kemal Çeber, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi üzerine açıklamalarda bulundu.

Rize Valisi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki kanlı saldırının detaylarını anlattı
.

DEREPAZARI'NDA GÖREVLİ TRAFİK POLİSİYDİ

Malesef çok üzücü ve hepimizi üzen, memleketi üzen bir olay, çok sevilen çok başarılı çok kıymetli hepimizin kardeşi, dostu, arkadaşı Altuğ müdürümüz şehit olmuştur. 2 arkadaşımız yaralıdır. Biri personel şube müdürü diğeri ise Altuğ müdürümüzün korumasıdır. Hepiniz merak ediyorsunuz haliyle kamuoyu da merak ediyor. Konuşmak çok zor olmakla beraber merakı gidermek de bizim görevimizdir. Olayı gerçekleştiren maalesef Derepazarı ilçesinde görevli trafik polisi arkadaşımızdır..

TEÇHİZATINI ALDIKTAN SONRA HIZLA GERİ DÖNDÜ

Bugün emniyetin görüş günü herkese candan sarılan, kucaklayan Altuğ müdürümüz, arkadaşlarla görüşüyor. Saldırıyı gerçekleştiren arkadaşla da görüşüyor. Aslında ona arkadaş dememek lazım. Görüşmeden sonra tabi bunlar görüşmeye girerken gerekli tedbirler alınmakla beraber saldırıyı gerçekleştiren sahıs görüşmeden sonra dışarı çıkıyor. Silahını ve techizatını dışardan aldıktan sonra çok ani ve hızlı bir şekilde makama geri dönüyor.
 

ÖNCE ALTUĞ MÜDÜRÜMÜZÜ VE ŞUBE MÜDÜRÜNÜ VURUYOR ARDINDAN KORUMA ARKADAŞI

Ve hiç bir şey demeden orada Altuğ müdürümüz ve personal şube müdürümüz var. Önce onları sonra içeriye müdahale için giren koruma arkadaşımızı yaralıyor. Altuğ müdürümüz hastaneye geldiğinde de maalesef durumu oldukça ağırdı. Bende yanındaydım. Arkadaşlar her türlü müdahaleyi yaptı ama maalesef biraz önce şehit oldu. Mekanı cennet olsun. Herkesin çok sevdiği kardeşimiz arkadaşımızdı. Vatan sağolsun. Hepimiz çok üzgünüz.

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN MEMUR MERKEZE GELMEK İSTEMİŞ

Bilgiler henüz çok taze yanıltmamakta lazım, bir şey söylememek lazım. Daha sonra bunu aileler, teşkilata mensup insalar izleyecek. Onun için yalnış bilgi vermekten kaçınıyorum. İlk söylenen bu arkadaşımız burada bir üniversite kazanmış ve merkeze gelmek istemiş. Bu tip talepleri olmuş.

TAYİN İSTEĞİ UYGUN GÖRÜLMEMİŞ

Bu isteği sanıyorum uygun görülmemiş, Görüş günü de bu konuyu konuşmak için buraya gelmiş. Muhtemelen de istediği sonucu alamadı. İlk etapta o şahısla ilgili ben ona polis memuru diyemiyorum. O hainle ilgili de birşeyler sorduk. Bu sıkıntısının dışında sessiz sakin kendi halinde bilinen birisi ama tabi o bunun cezasını çekecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...