Tgrt Haber
15 Temmuz 2022 15:05 - Güncelleme : 15 Temmuz 2022 16:04

İnsanlık ölmüş dedirten olay! Bir tarafta rögara düşen çocuğa müdahale edilirken diğer tarafta davulla gelin karşıladılar

İstanbul Çağlayan'da 12 yaşındaki çocuk, kablo döşemesi için kapağı açılan rögara düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz çocuğa ilk müdahaleyi yaparken köçekler hiçbir şey olmamış gibi davulla gelin karşılamaya devam etti. Öte yandan olayda hafif yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kağıthane,rögar,çocuk,davul,zurna

İstanbul Kağıthane'de dün öğle saatlerinde yaşanan olay vicdanları yaraladı. Çağlayan’da cadde üzerinde yürüyen 12 yaşındaki Tahir A., kablo döşemesi için kapağı açık bırakılan rögara düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi.

ÇALMAYA DEVAM ETTİLER

Olayda hafif yaralanan çocuk düştüğü yerden çıkarılarak cadde üzerindeki bir bakkalın önüne götürüldü. Burada küçük çocuğa ilk müdahale gerçekleştirildi. Ekiplerin müdahalesi sırasında yaşanan bir olay ise adeta vicdanları sızlattı. Ekiplerin can derdine düştüğü esnada köçekler hiçbir şey yokmuş gibi davul ve zurnalı gelin karşılamaya devam etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin ardından küçük çocuk ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İnsanlık ölmüş dedirten olay! Bir tarafta rögara düşen çocuğa müdahale edilirken diğer tarafta davulla gelin karşıladılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...