Tgrt Haber
12 Aralık 2018 09:53

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye son veda

Makamında uğradığı silahlı saldırıda şehit düşen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Rize Valiliği önünde tören düzenlendi.

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye son veda
altuğ verdi,şehit,rize

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi için Rize Valiliği önündeki törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. Altuğ Verdi'nin naaşı törenin ardından kara yolu ile Trabzon'a oradan da hava yolu ile Mersin'e götürülecek.

RİZE VALİSİ: HAİNLİĞİN NEREDEN GELECEĞİNİ BİLEMİYORSUNUZ

Törende konuşan Rize Valisi Kemal Çeper şunları söyledi:

"Tüm Türkiye Altuğ müdürümüzü daha yakından tanıdı herkes ne kadar başarılı olduğunu gördü. Hepiniz ekranlarda izlediğinizde yüzündeki gülümsemenin ve iyi insan olmanın ne kadar gerçek olduğunu gördünüz. Bu memleket çok önemli bir emniyet müdürünü kaybetti. O yıllarca her türlü belayla, kötülükle mücadele etti ama kalleşliğin, hainliğin nereden geleceğini bilemiyorsunuz. En yakınınız, insanlık gösterdiğiniz insan geliyor sizi şehit ediyor."

ŞEHİDİMİZİN KIZINDAN DUYGULANDIRAN DETAY

Dün sevgili evladımız Almira, bakanımıza sarılarak şunu söyledi, "Babam bize ben her zaman için şehit olurum ama ben şehit olduğum zaman dik durmanızı, bir şehit evladı gibi davranmanızı istiyorum." dedi. "Bu ülke için yaptıklarından dolayı devletin valisi olarak kendisine minnetlerimi sunuyorum" dedi.

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin cenazesi, bu sabah Rize Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan törenin ardından uçakla Adana Havalimanı'na getirildi.

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye son veda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kent protokolü, askeri erkan ve şehidin yakınları tarafından havalimanında karşılanan şehidin cenazesi daha sonra karayolu ile törenin düzenleneceği Mersin'deki Muğdat Camii'ne götürüldü.

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye son veda

Kılınan cenaze namazının ardından şehidimizin cenazesi defnedilmek üzere mezarlığa götürüldü.

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'ye son veda

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...