Tgrt Haber
14 Kasım 2021 19:15

Son dakika: THY 4 ülkeden uçuşlar durduruldu

Son dakika: Türk Hava Yolları (THY) yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında aldığı kararı duyurdu. Yapılan açıklamada Brezilya, Güney Afrika, Nepal ve Srilanka uçuşlarının durdurulduğu belirtildi.

Son dakika: THY 4 ülkeden uçuşlar durduruldu
THY,uçuş,koronavirüs

Son dakika: Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında alınan kararları duyurdu. Yapılan açıklamada  Brezilya, Güney Afrika, Nepal ve Sri Lanka seferlerini ikinci bir bildirime kadar durdurduğunu belirilirken önceliğin sağlık önlemleri olduğu dikkat çekildi

"İKİNCİ BİR BİLDİRİME KADAR DURDURULDU"

Konuyla ilgili olarak resmi twitter adresinden bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Değerli misafirlerimiz; Kovid_19 tedbirleri kapsamında Brezilya, Güney Afrika, Nepal ve Sri Lanka uçuşlarımız 15 Kasım (bu gece) saat 00ç00 itibarıyla ikinci bir bildirime kadar durdurulmuştur. Seyahat sağlığı ve güvenliği Türk Hava Yolları için en öncelikli konudur" ifadelerini kullandı.

Son dakika: THY 4 ülkeden uçuşlar durduruldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...