Tgrt Haber
11 Ocak 2020 16:39

SonDakika İstanbul'da deprem oldu! İstanbul'da deprem nerede oldu?

Son Dakika İstanbul'da deprem meydana geldi. İstanbul'da deprem meydana geldi. Kaç şiddetinde oldu? Nerelerde hissedildi.

SonDakika İstanbul'da deprem oldu! İstanbul'da deprem nerede oldu?
İSTANBUL,DEPREM,SON DAKİKA

İstanbul’da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle bazı vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Bazı vatandaşlar da yakınlarını aramak için telefonlarına sarıldı.
İstanbul’da Marmara Denizi’nde saat 16.37’de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi hisseden bazı vatandaşlar kendilerini sokağa attı, bazı vatandaşlar da yakınlarına ulaşmak için telefonlarına sarıldı. Sokakta bulunan bazı vatandaşlar ise depremi hissetmediklerini belirtti.
Depremi hissettiğini belirten bir genç kız, “Sanki sallanıyor gibi hissettim. 4.7 şiddetinde olmuş” dedi.

Vali Yerlikaya: “Deprem çevre illerde de hissedildi”

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kandilli Rasathanesi verilerine göre Marmara Denizi'nde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini belirterek depremin çevre illerde de hissedildiğini duyurdu.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Marmara Denizi'nde başta İstanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen Kandilli Rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Bilgi vermeye devam edeceğim.”

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, başta AFAD Koordinasyon Merkezi olmak üzere 155, 156, 112, 110 ve diğer çağrı merkezlerine deprem sonrasında, şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir çağrı gelmediğini duyurdu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...