Tgrt Haber
13 Ocak 2015 19:08

Sultanahmet saldırısında şüpheliler serbest bırakıldı

Sultanahmet'te 1 polisin şehit olduğu, 2 polisin de yaralandığı canlı bomba saldırısıyla ilgili soruşturmada, adliyeye çıkarılan 6 şüpheli de serbest bırakıldı.

Sultanahmet saldırısında şüpheliler serbest bırakıldı
sultanahmet, saldırı, tutuklama talebi,

Üçü Dağıstan uyruklu 6 kişi sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. 6 şüpheli, soruşturmayı yürüten savcılar Okan Özsoy ve Murat Çağlak'a ifade verdi. 3 yabancı uyruklu şüphelinin ifadeleri tercüman eşliğinde alındı. İfade alma işlemi akşam saat 19.00'da tamamlandı. Yaklaşık yarım saat sonra, savcılık, şüphelilerden 3'ünü "Terör örgütüne yardım ve yataklık" suçundan tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. Diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 2 kişinin Dağıstan uyruklu, 1 kişinin ise Türk olduğu belirtildi.
MAHKEMEYE SEVK EDİLEN 3 KİŞİ DE SERBEST
Sultanahmet'teki canlı bomba saldırısına ilişkin tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 3 kişi de serbest bırakıldı. 3 şüpheli hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...