Tgrt Haber
11 Temmuz 2022 11:58 - Güncelleme : 11 Temmuz 2022 14:06

Teröristlere peş peşe ağır darbe: PKK’nın kalbi Kandil’e hava harekatı

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kandil’de mağaraya girmeye çalışan 2 teröristin SİHA atışıyla öldürüldüğü açıkladı. Bakanlık ayrıca Pençe Kilit operasyon bölgesinde 3 teröristin başarılı bir operasyon ile etkisiz hale getirildiği açıkladı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
Teröristlere peş peşe ağır darbe: PKK’nın kalbi Kandil’e hava harekatı
milli savunma bakanlığı,terörist

Terör örgütü PKK/YPG’ye karşı gerek sınır içinde gerek ise sınır dışında kararlıkla mücadele sürüyor. Kahraman Mehmetçik peş peşe başarılı operasyonlara imza atarken teröristlerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Gerek teröristleri gerek ise sığındıkları mağaraları imha eden askerlerimiz bugünde başarılı bir operasyona imza attı.

PENÇE-KİLİT OPERASYON BÖLGESİNDE 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 3 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1546401336274608128

KANDİL’DE BAŞARILI SİHA OPERASYONU

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada ise bir başka başarılı operasyon duyuruldu. Irak’ın kuzeyindeki Kandil’de mağaraya girmeye çalışan 2 terörist SİHA atışıyla öldürüldü. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
tahahaksever 6 Aralık 2018 10:08

Ekmek arası köfte ve lahmacun yanında ayranla oruç tutmuştur onlar. dayanamazlar 3 saatten fazla aç kalmaya...

Sonraki Haber Yükleniyor...