Tgrt Haber
28 Mart 2024 18:32 - Güncelleme : 28 Mart 2024 18:32

THY'den seçim kararı! İade hakkı tanındı 

Yerel seçimlere 3 gün kala THY'den dikkat çeken bir karar geldi. Belirlenen şartları karşılayan yolculara biletlerinde değişiklik hakkı tanıyan firma, hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade hakkı tanımladı. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
THY'den seçim kararı! İade hakkı tanındı 

Türk Hava Yolları (THY), 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimler sebebiyle, belirlenen koşulları karşılayan müşterilere, biletlerini değiştirme veya kullanılmamış biletler için bedelsiz iade imkanı sağladığını duyurdu.

Konuya ilişkin firmanın internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: 

Değerli yolcularımız, 31 Mart 2024 tarihinde Türkiye’de yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan yolcularımıza ilave haklar tanınıştır.

Buna göre 02 Ocak 2024 ve öncesine düzenlenmiş biletler için 24 Mart 2024-31 Mart 2024 tarihleri arasındaki Türk Hava Yolları seferlerine kayıtlı yolcularımızın işlemleri, ücret kuralına bakılmaksızın 15 Nisan 2024 (dahil) tarihine kadar işlem yapılması ve belirtilen şartlara uygun olan yolcularımızı kapsaması kaydıyla, Hiç kullanılmamış biletler ücretsiz iade yapılacaktır. 

THY'den seçim kararı! İade hakkı tanındı  - 1. Resim

Kısmi olarak kullanılmış, seyahat tamamlanmamış olduğu biletlerde; biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi ücretsiz yapılacaktır. Herhangi bir ücret farkı ve ceza almaksızın biletin geçerliliği 30 Nisan 2024 (Dahil) tarihine kadar uzatılabilecektir.  

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...