Tgrt Haber
20 Nisan 2015 13:01

Çay ocağını fotoğraf koleksiyonu yaptı

Kayseri’de çay ocağı işleten Şaban Salar, 11 yıldır askerlerle çekildiği fotoğraflardan koleksiyon yaptı. Şaban Salar, 'Fotoğrafların sayısını ben bile bilmiyorum' dedi.

Çay ocağını fotoğraf koleksiyonu yaptı
Çay ocağı, fotoğraf koleksiyonu, kayseri,

Komando Çarşısında çay ocağı işleten Şaban Salar, iş yerine gelen askerlerle çekildiği fotoğrafları çay ocağına astı. Çay ocağına astığı fotoğraflarla koleksiyon oluşturan Şaban Salar, iş yerini 11 yıldır işlettiğini belirterek, “11 yıl önce askerin birine hem maddi hem de manevi yardımcı oldum. Asker giderken de bana çok teşekkür etti. Asker hatıra olarak da çay ocağına bir adet fotoğrafını astı. O asker fotoğrafını astıktan sonra çay ocağına gelen askerler ‘fotoğraflarımızı as’ dediler. Hatta bana fotoğraf asmak için ‘kaç para alıyorsun’ bile dediler. O günden bugüne bütün askerlerin fotoğraflarını çekip çay ocağına asıyoruz” diye konuştu.
Askerler için çay ocağının buluşma mekanı olduğunu belirten Salar, “Askerlerin aileleri gelir burada buluşurlar. Fotoğrafların sayısını ben de bilmiyorum. Hiç saymadım ama gördüğünüz gibi çay ocağının tamamı fotoğraflarla dolu. Fotoğrafları görenler çok memnun oluyorlar” dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...