Tgrt Haber
30 Aralık 2021 18:55

Matrix 5 çekilecek mi? The Matrix Resurrections'ın yapımcısından açıklama geldi

Matrix serisinin dördüncü filmi olan The Matrix Resurrections filmi izleyicileri ile buluştu. Büyük bir merakla beklenen film ilk günden itibaren eleştirmeler ve seyircileri ikiye böldü. The Matrix Resurrections filminin yapımcısı James McTeigue, gelen eleştirilere cevap verirken serinin beşinci filmin yapılıp yapılmayacağına dair açıklamalarda bulundu.

Matrix 5 çekilecek mi? The Matrix Resurrections'ın yapımcısından açıklama geldi
Matrix,Matrix 5,The Matrix Resurrections,yapımcı,,James McTeigue,the matrix 5,

Dünya sinema tarihinin başyapıtları arasında olan Matrix filminin yıllar sonra büyük bir heyecan ve merak uyandıran 4.filmi The Matrix: Resurrections izleyiciler ile buluştu. Sinema salonlarının yanı sıra HBO Max’te de yayımlanan Matrix Resurrections filmi izleyici ve eleştirmeleri ikiye böldü.  Kimisi filmi beğenirken kimisi ise olumsuz yorumlarda bulundu. 

AMERİKA’DA EN ÇOK KORSAN OLARAK İNDİRİLEN FİLM OLDU

Amerika Birleşik Devletleri gişesinde Spiderman: No Way Home filmini tahtından indirmeyi başarmayan Matrix Resurrections, ABD'de korsan olarak en çok indirilen film oldu. ABD’de Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok, 81,5 milyon dolarlık hasılat elde ederek ilk sırada yer alırken ikinci sırada animasyon filmi olan Sing takip etti. Listenin üçüncü sırasında yer alan Matrix Resurrections ise hafta sonunda yalnızca 12 milyon dolarlık hasılata ulaştı.

Matrix 5 çekilecek mi? The Matrix Resurrections'ın yapımcısından açıklama geldi

THE MATRİX 5 GELECEK Mİ?

Gelen kötü yorumlar ve eleştiriler sonrasında geçtiğimiz filmlere göre hem gişede hem de kalite olarak beklenen tadı vermeyen The Matrix Resurrections filminin devam filmi çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Serinin dördüncü filmin yapımcısı olan James McTeigue bir röportajında merak edilen soruya cevap verdi. Matrix’in 5 filminin gelmeyeceğini söyleyen McTeigue, yayımlanan filmin bir aşk mektubu tarzında olduğunu ve bu yüzden serinin devam etmeyeceğini dile getirdi. 

Matrix 5 çekilecek mi? The Matrix Resurrections'ın yapımcısından açıklama geldi

KEANU REEVES'İN KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI

Filmin vizyona girmesiyle başrol oyuncusu Keanu Reeves'in kazancı da gündeme geldi. The Matrix Resurrections'ın başrol oyuncusu Keanu Reeves'in filmlerden kazandığı para ağızları açık bıraktı. İlk iki filmden 120 milyon dolar kazanan oyuncu, yeni vizyona giren Matrix 4'den ise 14 milyon dolar aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...