Tgrt Haber
19 Mart 2014 20:39

Minik ayılar ilgi odağı oldu

Münih'teki Hellabrunn Hayvanat Bahçesi'nde 14 hafta önce dünyaya gelen yavru kutup ayıları, ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Minik ayılar ilgi odağı oldu
Münih Hellabrunn Hayvanat Bahçesi, yavru kutup ayıları, Hayvanlar alemi haberleri, Hayvanlar alemi,

Hayvanat bahçesindeki "Giovanna" adlı dişi kutup ayısının 14 hafta önce dünyaya getirdiği iki yavru, ziyaretçiler tarafından ilk kez görülebildi. Yavru ayıların anneleriyle yaptığı gezintiyi aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda ziyaretçi keyifle izledi. Kutup ayılarının gezintisi sırasında basın mensupları da fotoğraf ve video çekti. Hellabrunn Hayvanat Bahçesi Müdürü Dr. Andreas Knieriem, "Yavru kutup ayılarını saatlerce izleyebilirdim. Taşları, çimleri, güneş ışığını keşfetmeleri onlar için ayrı bir yenilikti. Anne ve 2 yavruyu birlikte görmek sevinç kaynağı bizim için. Bakıcılar tarafından sığır eti ve kavunla beslenecekler. Şu an günde 1 kilo et verilecek yavrulara" dedi. Öte yandan, yavru ayılarının babasının yavrulara zarar verme ihtimali bulunduğundan Stutgart'taki bir hayvanat bahçesinde tutulduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...