Tgrt Haber
08 Mart 2022 13:09 - Güncelleme : 08 Mart 2022 13:36

Cüneyt Arkın'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım

Usta aktör Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından eşi Betül Cüreklibatır'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığı bir paylaşımda bulundu. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Usta oyuncunun birkaç bölüm için Kuruluş Osman dizisine dönebileceği konuşuluyor.
Usta oyuncunun birkaç bölüm için Kuruluş Osman dizisine dönebileceği konuşuluyor.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın oynadığı rollerle Türk seyircisinin gönlünde taht kurdu. Arkın başarılı kariyeriyle birlikte örnek aile yaşantısıyla da herkesin takdirini kazandı.

'BİR GÜN DEĞİL HER GÜN' PAYLAŞIMI

Yeşilçam dünyasına damga vuran usta oyunculardan 84 yaşındaki Cüneyt Arkın, 1970 yılında Betül Cüreklibatır ile dünyaevine girdi. Arkın'ın bu evlilikten Kaan ve Murat adında iki oğlu oldu.

Arkın, eşi Betül Cüreklibatır'ın Kadınlar Günü'nü sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak kutladı. 'Bir gün değil her gün' notunu düştüğü paylaşıma yorum ve beğeni yağdı.

https://twitter.com/cuneytarkin/status/1501093669738356739

KURULUŞ OSMAN'A DÖNEBİLİR

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde yer alan Arkın sağlık sorunları nedeniyle rolüne ara verdi. Ancak iddialara göre usta oyuncunun birkaç bölüm için geri dönebileceği konuşuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...