Tgrt Haber
08 Aralık 2021 09:58

Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson iddiası: 8 yaşındaki oğluma tecavüz etmekle tehdit etti

Oyuncu Evan Rachel Wood, sosyal medyadan eski erkek arkadaşı Marilyn Manson'un kendisini taciz ettiğini iddia etmesinin ardından şoke eden bir itirafta daha bulundu. Tacizin sadece kendisiyle sınırlı kalmadığını söyleyen Wood, 'Çok korkuyorum' diyerek kan donduran iddialarda bulundu.

Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson iddiası: 8 yaşındaki oğluma tecavüz etmekle tehdit etti
marilyn manson,,evan rachel wood,,taciz,,cinsel istismar,

Oyuncu Evan Rachel Wood,üç yıl aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Marilyn Manson hakkındaki iddialarına bir yenisini daha ekledi. Kendisini taciz ettiği iddialarının ardından Wood, bu kez de taciz olaylarına 8 yaşındaki oğlu Jack'in de karıştığını öne sürdü. 

2 yıl evli kalan ve 2014'te yollarını ayıran Evan Rachel Wood ile eski eşi Jamie Bell'in velayet davasındaki resmi belgelerde, bu evlilikten olan 8 yaşındaki Jack'in de Marilyn Manson tehditlerinin pençesinde olduğu öğrenildi.

Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson iddiası: 8 yaşındaki oğluma tecavüz etmekle tehdit ettiBrian Hugh Warner ya da sahne adıyla Marilyn Manson kendi adını taşıyan Marilyn Manson grubunun lideridir. 

"OĞLUNU DA TACİZ EDERİM"

Belgelerde Manson'un ünlü oyuncuyu oğlu ile tehdit ettiği öne sürülerek "Oğlunu da taciz ederim" dediği ortaya çıktı. Bu tehditlerin üzerine ek güvenlik önlemleri almak zorunda kalaan Wood, önce Los Angeles'tan Nashville'e taşındı sonra da evine kurşun geçirmez camlar taktırıp çelik bir kapı yaptırdı.

Belgelerde Evan Rachel Wood'un "Oğlumun güvenliğinden endişe ediyordum. O kişiden çok korkuyordum." sözleri de yer alıyor. Dosyalarda direkt isim belirtilmese de Wood'un eski sevgilisi Marilyn Manson'ı kast ettiği biliniyor.

Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson iddiası: 8 yaşındaki oğluma tecavüz etmekle tehdit ettiMarilyn Manson, adını dünyaca ünlü oyuncu Marilyn Monroe ve seri katil Charles Manson'dan almıştır.

"İNTİKAM ALMASINDAN KORKUYORUM"

Belgelerde Evan Rachel Wood'un, "Onun yüzünden korkunç fiziksel ve duygusal travmalar yaşadım. Aleyhine ifade verdiğim için bana, oğluma ve ailemin diğer üyelerine zarar vererek benden intikam almasından korkuyorum!" sözleri de yer alıyor.

Bell, Wood'un tüm bu iddialarının doğru olduğunu, güzel oyuncunun ölüm tehdidi aldığını ve Jack'in onun yanında kalması halinde can güvenliğinin tehlikeye gireceğini ileri sürdü.

Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson iddiası: 8 yaşındaki oğluma tecavüz etmekle tehdit ettiWarner ve gitarist Scott "Daisy Berkowitz" Putesky, 1989'da Fort Lauderdale, Florida'daki The Reunion Room'da Marilyn Manson & the Spooky Kids grubunu kurdu.

NE OLMUŞTU?

Evan Rachel Wood ile Marilyn Manson ile 2007-2010 yılları arasında aşk yaşamıştı. Wood, geçtiğimiz şubat ayında Instagram hesabından yayınladığı mesajda, "Istismarcımın adı Brian Warner, dünyanın bildiği adıyla Marilyn Manson." ifadelerini kullanmıştı. 

Evan Rachel Wood, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

"İlk gençlik yıllarımdan beri beni korkunç bir şekilde taciz etti. Beynim yıkandı ve teslimiyetçi davranmam için manipülasyona uğradım."

Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson iddiası: 8 yaşındaki oğluma tecavüz etmekle tehdit ettiBu isim daha sonra Marilyn Manson olarak kısaltıldı.

4 KADINDAN DAHA TACİZ VE ŞİDDET SUÇLAMASI

Ashley Walters ve Sarah McNeilly adlı modeller ile Ashley Lindsay Morgan ve adını sadece Gabriella olarak açıklayan bir başka kadın da Manson tarafından taciz edildiklerini ve fiziksel şiddet uygulandığını iddia etmişlerdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...