Tgrt Haber
25 Şubat 2022 10:42 - Güncelleme : 25 Şubat 2022 11:01

Hadise'den 'bebek' açıklaması! Hamilelik iddialarına net cevap

Son zamanların en çok konuşulan çifti olan Mehmet Dinçerler ve Hadise ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Evlilik arifesinde olan Hadise’nin hamile olduğu söylendi. Hamilelik iddialarına ilişkin Hadise, “Hamile değilim. Muhteşem gelinliğimi giydikten sonra inşallah” dedi.

Hadise'den 'bebek' açıklaması! Hamilelik iddialarına net cevap

Hem özel hayatıyla hem sanatçılığıyla dillerden düşmeyen Hadise’nin bu sefer hamile olduğu iddia edildi. Son zamanların gözde çifti Hadise ve Mehmet Dinçerler sürekli gündeme bomba gibi düşüyor. İlk önce evlilik teklifiyle ardından Mehmet Dinçerler’in ailesinden gelen yüzük tepkileriyle gündeme gelen ünlü çift bu sefer hamilelik iddialarıyla çok konuşuldu. 

Önümüzdeki yaz nikah masasına oturmayı planlayan gözde çift hakkındaki iddialara Hadise net bir cevap verdi.

“HAMİLE DEĞİLİM, ÖNCE GELİNLİĞİMİ GİYECEĞİM”

Konuya ilişkin katıldığı bir programda açıklama yapan Hadise şu ifadeleri kullandı:

Söz konusu iddialarda ünlü şarkıcının hamile olduğu ve çiftin bunu öğrendikten sonra düğün tarihini de öne çektiği konuşuldu. Bu iddianın ardından Hadise, 2. Sayfa programına özel açıklama yaparak "Hamile değilim. Muhteşem gelinliğimi giyeceğim önce. Sonra Allah'ın izniyle inşallah" dedi.

Hadise'den 'bebek' açıklaması! Hamilelik iddialarına net cevap

3 MİLYON TL'LİK EVLENME TEKLİFİ

Evlilik teklifini sosyal medya hesabından muhteşem bir video ile duyuran Hadise’nin yüzüğünün değerinin  3 milyon TL olduğu iddia edilmişti.

Hadise'den 'bebek' açıklaması! Hamilelik iddialarına net cevap

Mehmet Dinçerler’in ailesinden 4 karat olan yüzüğün fiyatına tepki gelmişti. "40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin" diyen şirketin kurucu ortağı olan amcasının avukatı, "Hadise'ye aldığı yüzüğe el konulabilir" ifadelerini kullanmıştı.

Hadise'den 'bebek' açıklaması! Hamilelik iddialarına net cevap

"KİMSENİN BORCU KİMSEYE BAĞLANMAZ"

Bu iddiaların ardından sessizliğini bozan Dinçerler ise, “Ben şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup, bir tane dahi takibe alınmış borcun bulunmamaktadır. Ayrıca 2021 senesinde şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borçların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık. Haberlere konu olan ödenmeyen borçlarla veya şirketle aile bağlantıları dışında hiçbir zaman ortaklığım olmamıştır.

Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım; yalnız şirketler tamamen tüzel kişiliktir ve kimsenin borcu kimseye bağlanmaz. Bugün gelinen süreç tabii ki üzücüdür. Bu üzücü olay üzerinden magazin üretmek ve haksız itibar suikastı yapmak eminim hiçbir ahlaka yakışmaz.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...