Tgrt Haber
18 Kasım 2021 10:03

Hasan Can Kaya TikTok rekoru kırdı, ABD'li komedyenleri geride bıraktı! Hasan Can Kaya kimdir?

Hasan Can Kaya TikTok'ta rekor kırdı, 1 milyarı geçen izlenme sayısı, ABD'nin sevilen komedyenlerinden Ellen DeGeneres'i geçti. "Konuşanlar" ile fenomen haline gelen ünlü komedyen, adını duyurmaya devam ediyor. Stand up gösterileriyle binlerce izleyiciye ulaşan Hasan Can Kaya'nın kim olduğu ise merak ediliyor. Peki, Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında? Hasan Can Kaya nereli, sevgilisi kim? Haberimizde...

Hasan Can Kaya TikTok rekoru kırdı, ABD'li komedyenleri geride bıraktı! Hasan Can Kaya kimdir?
hasan can kaya,tiktok,stand up,konuşanlar,exxen

"Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularının cevabı merak edilmeye devam ediyor. Ünlü komedyan, "Konuşanlar" programı ile geniş bir kitleye seslenmeye devam ediyor. TikTok hesabı olmadığı halde, platformda yayınlanan videoları 1 milyar izlenmeyi geçen Hasan Can Kaya, ABD'li ünlü komedyen Ellen DeGeneres'in 988 milyon izlenmesini geçti. Peki, Hasan Can Kaya nasıl ünlü oldu, sevgilisi var mı? İşte, Hasan Can Kaya'nın hayatı...

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989 yılında, İstanbul Güngören'de doğdu. Aslen Malatyalı olan Kaya, uzun yıllar komedi programlarında ve sitcom tarzı dizilerde yazarlık yaptı; oluşturduğu formatlardaki içerikleri farklı platformlarda yayınladı. Leman Kültür'de de stand-up yapan Kaya, 1 Kadın 1 Erkek adlı fenomen dizinin de senaristlerindendi.

BKM'de de projeler yapan Kaya, formatını oluşturduğu ve milyonlara ulaşan "Konuşanlar" programı ile YouTube'da kısa sürede fenomen bir isim haline geldi. Dönem dönem ünlü isimlerin de konuk olduğu program 2021 yılının başında Acun Ilıcalı'ya ait Exxen platformuna taşındı. Hasan Can kaya, yönetmen Sultan San ile 2 buçuk senedir sürdürdüğü ilişkiyi noktaladıklarını duyurdu. 

Konuşanlar adlı programda sık sık Güngören ve Malatya atıflarında bulunan, ilişkilere olan yaklaşımı; insanlara olan farklı bakış açısı ve pratik zekası ile milyonları güldürmeye devam etmektedir. 2021 yılı itibariyle 32 yaşında olan Hasan Can Kaya, lise döneminde tiyatroya gittikçe sahne sanatlarına ilgi duymaya başladı. Kendi mizahını yapmak ve hikayelerini anlatmak hayali kurarak, medya sektörüne ağırlık verdi. Bir müddet setlerde çalışan Kaya, o dönemde birçok engelle ve mobbing ile karşı karşıya kaldı fakat kurduğu hayalin peşinden gitmesi gerektiğine inandı.

Stand-up gösterisine ilk zamanlar az sayıda kişi gelirken, yeteneğini kulaktan kulağa yayıldıkça izleyenleri de artmaya başladı. Seyircilerden aldığı olumlu geri dönüşlerin verdiği cesaretle yazarlığı tamamen bırakarak komedyenliğe odaklandı. 

Hasan Can Kaya TikTok rekoru kırdı, ABD'li komedyenleri geride bıraktı! Hasan Can Kaya kimdir?

HASAN CAN KAYA VE KONUŞANLAR

2020 yılının Ocak ayında ilk kişisel projesi olan "Konuşanlar Talk Show'" çekimlerine başlayan Hasan Can Kaya, 12 Mayıs 2020'de Youtube'da sıfır abone ile ilk bölümünü yayınladı. Yayınlamaaya başladığı videolar çok kısa bir süre içinde büyük ilgi gördü ve sürecin 3. ayında toplamda 10 milyon izlenmeyi geçti. İlk dönemde, Konuşanlar'ın programının maliyeti seyirciler tarafından gönüllü olarak karşılandı. Konuşanlar programının ardındaki teknik ekipte çalışanlar ise ücret almadan ya da sektörde kazandıkları ücretin çok aşağısında bir meblağ ile çalıştı. 

2021 yılı itibari ile stand-up biletlerini neredeyse mümkün olmayan Hasan Can Kaya, gelecekte ne iş yaparsa yapsın, ekipteki arkadaşlarını hiçbir zaman bırakmayacağını ve seyircilerine karşı büyük bir gönül bağı olduğunu vurguluyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...