Tgrt Haber
22 Mart 2024 00:48 - Güncelleme : 22 Mart 2024 00:48

Hülya Koçyiğit, Bahar Öztan'ın ölüm haberiyle yıkıldı

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bahar Öztan'ın acı haberini alan Yeşilçam'ın bir diğer usta oyuncusu Hülya Koçyiğit, yaptığı paylaşımda, "Birbir gidiyor Yeşilçam emekçileri… Yazmak bile zor geliyor artık" dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Hülya Koçyiğit, Bahar Öztan'ın ölüm haberiyle yıkıldı

Yeşilçam'ın Gamzeli Güzeli Bahar Öztan bugün tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu Öztan'ın vefatını, oğlu Yiğit Çolak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Öztan'ın acı haberini alan Hülya Koçyiğit de sosyal medya hesabından duygularını paylaştı. 

HÜLYA KOÇYİĞİT, BAHAR ÖZTAN'IN ACI HABERİYLE YIKILDI 

Hülya Koçyiğit, sosyal medya hesabından Bahar Öztan'ın gençlik ve son halini paylaşarak,"Birbir gidiyor Yeşilçam emekçileri… Yazmak bile zor geliyor artık… Boğazımda bir düğüm… Uzun zamandır amansız hastalıkla mücadele eden, Türk sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan’ın vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Allahtan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi. Usta oyuncu Bahar Öztan, yarın ikindi vakti Şakirin Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek. 

Hülya Koçyiğit, Bahar Öztan'ın ölüm haberiyle yıkıldı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...