Tgrt Haber
17 May 2016 07:32

Nurseli İdiz'in haczedilecek mal varlığı çıkmadı

35 yıllık tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu İdiz'in üzerine kayıtlı haczedilebilecek ne bir ev ne de bir arabası olmadığı ortaya çıktı.

Nurseli İdiz'in haczedilecek mal varlığı çıkmadı
nurseli idiz,

Sabah'ın haberine göre: Tiyatro sanatçısı Can Gürzap İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Mahkemesi'nde 4 yıl önce Nurseli İdiz'e, "Evliliğe Gelince" adlı oyunun turnesine gitmeyip tiyatroyu zarara uğrattığı iddiasıyla dava açmıştı. İdiz, iddia edildiği gibi alkolden değil bipolar bozukluk yüzünden turneye katılamadığını belirtse de 16 bin lira tazminat ödemekten kurtulamadı. Tazminatı alamayan Can Gürzap, avukatı Dilek Şahbaz aracılığıyla Nurseli İdiz'i icraya verdi. Ancak 35 yıllık tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu İdiz'in üzerine kayıtlı haczedilebilecek ne bir ev ne de bir arabası olmadığı ortaya çıktı. İstanbul İcra Müdürlüğü, İdiz'in hesaplarını araştırmaya karar verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...