Tgrt Haber
03 Nisan 2022 16:56 - Güncelleme : 03 Nisan 2022 17:02

İETT şoförüne saldırmasının ardından oyuncu Burak Yörük’ten ilk açıklama

Aşk Mantık İntikam dizisinde oynadığı başrol ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Burak Yörük, trafikte tartıştığı İETT şoförünü darp etmesiyle gündeme geldi. Görüntülerin yayılmasının ardından açıklama yapan Yörük kendisini savundu.

İETT şoförüne yumruklu saldırının ardından Burak Yörük'e herhangi bir cezai işlem uygulanmamıştı.
İETT şoförüne yumruklu saldırının ardından Burak Yörük'e herhangi bir cezai işlem uygulanmamıştı.

Ekranların sevilen yüzü Burak Yörük, dün sosyal medyada viral olan bir şiddet videosuyla eleştirilerin odağı haline geldi. Trafikte tartıştığı İETT şoförüne yumruklarla saldırdığı anların tepki çekmesinin ardından ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi. Yörük kendisini, "Tartışma beni camdan içeri çekmesiyle fiziksel bir mücadeleye dönüştü" ifadeleriyle savundu.

"ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIM"

Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla konuya açıklık getirmek isteyen Yörük, İETT şoförüyle arasında çıkan tartışmanın kısa sürede yumruklu saldırıya döndüğü anları anlattı. Olay olan görüntüler hakkında "Öncelikle şiddetin her türlüsüne karşı olduğumu belirtmek isterim" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"KIZ ARKADAŞIMI ZOR DURUMDA BIRAKTI, KÜFRETTİ"

“Herkese merhaba, birçok haber sitesine ve sosyal medyaya konu olan görüntüler ile ilgili açıklama yapmak istiyorum. Öncelikle şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu belirtmek isterim. İşim dışında böyle bir olayla gündeme geldiğim için çok üzgünüm ve herkesten özür dilerim.”

“Kız arkadaşımı trafikte zor durumda bırakan, sıkıştıran ve yetmiyormuş gibi yanımızdan geçerken küfürler eden bir otobüs şoförüyle girmiş olduğumuz sözlü tartışma; beyefendinin tahrikleri, küfürleri ve sonrasında beni dışarı çağırmasıyla büyüdü.”

"KESİNLİKLE YANILTICI BİR DURUM"

“Doğru olan kendisiyle hiç muhatap olmadan polise haber verip şikâyetimi yapmaktı. Ancak tartışma kendisinin beni camdan içeri çekmesiyle fiziksel bir mücadeleye dönüştü ve bu noktaya geldi. Olaya müdahale eden polis memurları trafiği tıkamamak adına olayın aslının takibini yol kenarında yaptı. Medyaya düşen görüntülerde maalesef olayın başlangıç anları bulunmuyor. Dolayısıyla bu haliyle kesinlikle yanıltıcı bir durum ortaya çıkıyor."

“Tüm samimiyetimle yaşanan bu talihsiz durumun içinde olduğum için herkesten tekrar özür dilerim”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...