Tgrt Haber
15 May 2022 15:00 - Güncelleme : 15 May 2022 15:11

Ünlü oyuncunun babası ve kız kardeşi kaza yaptı

Ordu’nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılardan Fethi Sarı ve kızı Merve Sarı'nın ünlü oyunca Safa Sarı'nın babası ve kız kardeşi olduğu öğrenildi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yaralılar, kontrol amaçlı Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılar, kontrol amaçlı Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ordu’nun Ünye ilçesinde BKM Mutfak oyuncularından Safa Sarı’nın babası ve kız kardeşi kaza yaptı. Kazada 3 kişi hafif yaralandı.

SÜRÜCÜ VE KIZI HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Cevizdere Mahallesi Karadeniz Devlet Sahil Yolu üzerindeki kavşakta, Kayseri’den Trabzon’un Of ilçesine girmekte olan Halil Ömeroğlu idaresindeki 38 ABA 503 plakalı otomobil, trafik ışıklarında tali yoldan karşıya geçmeye çalışan Fethi Sarı (57) idaresindeki 28 NG 256 plakalı ticari araçla çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle Halil Hacıömeroğlu’nun yanında bulunan annesi Emine Hacıömeroğlu ile diğer araçta bulunan Fethi Sarı ve yanında bulunan kızı Merve Sarı (32) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine bulunan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası kontrol amaçlı Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN BABASI VE KIZ KARDEŞİ

Kazaya karışan Fethi Sarı ve yanında bulunan kızı Merve Sarı’nın, Ünyeli BKM Mutfak Oyuncusu Safa Sarı’nın kız kardeşi ve babası olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...