Tgrt Haber
04 Eylül 2022 11:29 - Güncelleme : 04 Eylül 2022 11:33

Cem Yılmaz yeni filmini duyurdu: İşte ismi ve oyuncu kadrosu

Son olarak Netflix'te Erşan Kuneri ile ilk sıralara yükselen Cem Yılmaz, oyuncu kadrosunun da açıklandığı yeni filminin müjdesini verdi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Cem Yılmaz yeni filmini duyurdu: İşte ismi ve oyuncu kadrosu
cem yılmaz,ayzek

Türkiye'nin ünlü komedyenlerinden Cem Yılmaz, yeni projeleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri ile milyonları ekrana kilitleyen Yılmaz, şimdi ise bir filmin daha müjdesini verdi. Ayrıca filmin oyuncu kadrosu da belli oldu. 

Cem Yılmaz Karakomik Filmler serisinin "İki Arada" bölümünün başrol karakteri  Ayzek’in maceralarını anlatacağı bir film yapacağını açıkladı. Ünlü komedyen filmin isminin "Do Not Disturb AyzekBir Gece" olacağını duyurdu. Filmin isminin yan sıra, oyuncu kadrosunda Ozan Güven'e yer verilmemesi de tartışmalara neden oldu.

 "Do Not Disturb Ayzek Bir Gece" filminin oyuncu kadrosu

Cem Yılmaz'ın yeni projesinde her zaman olduğu gibi Zafer Algöz yer alıyor. Neredeyse tüm projelerde Cem Yılmaz'a eşlik eden Algöz, yeni film projesinde de yine sahne alacak. Kadroda yer alan diğer oyunucular ise şunlar:

Cem Yılmaz yeni filmini duyurdu: İşte ismi ve oyuncu kadrosu

  • Zafer Algöz
  • Bülent Şakrak
  • Nilperi Şahinkaya
  • Özge Özberk
  • Celal Kadri Kınoğlu
  • Ahsen Eroğlu

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...