Tgrt Haber
03 Aralık 2021 16:26

Friends nereden izlenir? Netflix Türkiye'den Friends dizisi kararı!

Netflix 1 Ocak 2022 tarihinde Friends, How I Met Your Mother, Modern Family ve Prison Break gibi sevilen dizilerini yayından kaldırıyor. Milyonlarca izleyici kitlesi bulunan dizilerden özellikle Friends sosyal medyada gündem oldu. Peki Friends nereden izlenir? Friends dizi oyuncuları kim, kaç sezon? İşte dizi hakkında bilmeniz gerekenler.

Friends nereden izlenir? Netflix Türkiye'den Friends dizisi kararı!
friends,netflix,dizi,how ı met your mother

Dünyaca ünlü dizi ve film izleme platformu Netflix, 31 Aralık'tan itibaren bazı yapımlarını platformdan kaldırma kararı aldı. Milyonlarca izleyici kitlesine sahip olan Friends dizisinin nerede yayınlanacağı merak konusu oldu. Yayınlandığı günden bu yana severek izlenen Friends dizisinin günümüzde çok sayıda izleyicisi bulunuyor. Diziye yeni başlayanlar ve tekrar tekrar izleyen hayranları Netflix üzerinden 31 Aralık 2021 tarihine kadar izleyebilecek. 

FRIENDS DİZİSİ NEREDEN İZLENİR? 

Netflix çok sayıda içeriğini kaldırma kararı aldı. Modern Family, Prison Break, Fullmetal Alchemist, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Young Justice, Transformers Prime, Save Me, My Pride, Depo Savaşları, Transformers: Rescue Bots, Max ve Ruby gibi yapımlar 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle Netflix üzerinde yayınlanmayacak. Kararın ardından Friends dizisi sosyal medyada gündem oldu. En sevilen komedi dizilerinden olan Friends’in neden Netflix’ten kaldırıldığı merak konusu oldu. Friends dizinin hakları HBO Max’e geçmesinden dolayı artık Netflix’te yayınlanmayacak. Ancak 2022 yılında gelmesi beklenen HBO Max henüz Türkiye’de bulunmuyor. Peki Friends nereden izlenir? 

Dizinin Türkiye’deki hayranları Friends dizisini Blu TV üzerinden izleyebilecek. Bunun yanında How I Met Your Mother dizinin de lisans süresi bittiği için Netflix’ten kaldırılacağı ve yine henüz Türkiye’de bulunmayan Disney+ platformunda yayınlanacağı biliniyor. 

Friends nereden izlenir? Netflix Türkiye'den Friends dizisi kararı!

FRIENDS DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI 

Friends konusu; 20'li yaşlarda olan üçü kız, üçü erkek altı farklı karakterdeki bir arkadaş grubunun Amerika'nın New York şehrinde yaşadıkları hayat dolu hikayelerden oluşuyor. 

Rachel Green düğününden kaçıp New York'ta bir restoranda aşçı olduğunu bildiği çocukluk arkadaşı Monica Geller'ı bulmaya gider. Rachel, Monica'nın evine yerleşir ve onun arkadaş grubuna katılır. Dizi Ünlü olmaya çalışan aktör Joey Tribbiani, iş adamı Chandler Bing, masöz ve müzisyen Phoebe Buffay ve Monica'nın abisi, yeni boşanmış paleontolog Ross Geller’dan oluşan arkadaş grubunun hayatlarını ele alır.  

Friends dizisi 1994-2004 yılları arasında çekilen toplam 10 sezon, 235 bölümden oluşur. İşte Friends dizisi oyuncuları: 

  • Jennifer Aniston - Rachel Green
  • Courteney Cox - Monica Geller
  • Lisa Kudrow - Phoebe Buffay
  • Matt LeBlanc - Joey Tribbiani
  • Matthew Perry - Chandler Bing
  • David Schwimmer - Ross Geller 

Netflix’ten kaldırılan Friends dizisi 1 Nisan 2021 tarihinde platforma gelmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...