Tgrt Haber
06 Mart 2017 14:20

Survivor'da sezonun en ilginç oylaması

'Survivor' yarışmasının yapımcısı ve yorumcusu Acun Ilıcalı, ada konseyde yaşananları yorumladı.

Survivor'da sezonun en ilginç oylaması
survivor,ada,konsey,acun ılıcalı,

Ünlüler takımında kriz devam ediyor... TV8'de yayınlanan 'Survivor' yarışmasının yapımcısı ve yorumcusu Acun Ilıcalı, ada konseyde yaşananları yorumladı.'Survivor 2017'de haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımında kriz devam ederken iki yarışmacı gönüllü olarak eleme potasına girdi.
Ünlüler takımında eleme konseyinde en çok ismi çıkan Tarık Mengüç oldu. Yarışmacıların isim söylerken yaptığı konuşmalarda ise Tarık Mengüç'ün adının yazılmasını kendinin istediği ortaya çıktı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan İlhan Mansız ise aynı şekilde kendisini potaya koymasını rica eden Çılgın Sedat'ın ismini verdi. Bir önceki konseyde de elenmesi için Sabriye ve Adem'in adı potaya çıkartılmıştı.

Survivor'da sezonun en ilginç oylaması

"GERÇEKTEN ŞAŞKINIM"

Sürpriz adayla hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Bu sezonun en iginç oylamasına şahit olduk. Gerçekten şaşkınım. Ünlüler takımı çok değişik bir şekilde 2 gönüllü aday çıkardı. Takım kozlarını paylaşacak" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...