Tgrt Haber
03 Haziran 2022 15:22 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 16:04

Son dakika! AK Parti'den Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan skandal açıklamalarına ilişkin Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e sert tepki gösterdi. Türkiye'yi başka ülkelere şikayet ederek sorunların çözülemeyeceğini belirten Çelik, "Bu saldırgan propagandalarla varılacak hiçbir yer yoktur" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! AK Parti'den Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e sert tepki
Türkiye,Cumhurbaşkanı Erdoğan,Yunanistan,AK Parti,Ömer Çelik

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan sözlerinden dolayı Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e sert tepki gösterdi. Miçotakis'in saldırgan ifadeleriyle hiçbir yere varamayacağını belirten Çelik, Türkiye'yi başka ülkelere şikayet ederek sorunların çözülemeyeceğini söyledi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda Çelik, Şu ifadeleri kullandı:

"KABUL EDİLEMEZ"

Yunanistan’ın Türkiye’yi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan açıklamaları kabul edilemez. Bu saldırgan propagandalarla varılacak hiçbir yer yoktur. Yunanistan hükümeti başka ülkelere Türkiye’yi şikayet eden dilekçeler yazarak sorunları çözemez.

Türkiye’nin “mavi vatan”ımızdaki faaliyetleri egemenlik haklarımıza ve hukuka dayanmaktadır. Yunanistan’ın hak ve menfaatlerimize dönük dikkatli bir dil kullanması gerekir. Başka ülkelerin aşırı beyanları egemenlik alanımızda ve hukuk karşısında hiçbir şey ifade etmez.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1532699473775939587

''YUNANİSTAN HUKUKSUZ BİR YOLU TERCİH ETMEKTEDİR''

Yunanistan başka ülkelerin kendisine verdiği desteğin karşılığında ne beklediklerini iyi değerlendirmelidir.En sağlam yolun sorunları Türkiye ile masada çözmek olduğunu anlamalıdır. Yunanistan adaların silahlandırılması ile hukuksuz bir yolu tercih etmektedir. Bu çıkmaz sokaktır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gececi 3 Haziran 2022 15:36

Yunanistan aklını başına al senin karşında ada yok TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR

Sonraki Haber Yükleniyor...