Tgrt Haber
31 May 2022 10:37 - Güncelleme : 31 May 2022 12:12

Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den Yunanistan'a 12 ada tepkisi: Çalınmış mal sahibine teslim edilmeli

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç ve Finlandiya'nın PKK'yı kınamadan, teröristleri iade etmeden NATO üyeliklerinin söz konusu olamayacağını dile getirdi. 12 adayı silahlandıran Yunanistan'a da tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Yunanistan ateşle oynuyor. Canları yeniden denizin dibini çekiyor. Çalınmış mal sahibine mutlaka teslim edilmelidir. Ya seve seve, ya zorlaya zorlaya" ifadelerini kullandı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
devlet bahçeli,MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konularda önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"29 Mayıs 2022 Pazar günü İstanbul tarihi bir güne ev sahipliği yaptı. Türkiye'mizin önümüzü aydınlattı. Fethin 569. Yıl dönümü muazzam bir coşkuyla kutlandı. İstanbul'u zincirlemek isteyenler, Bizans işbirlikçileri ne yapacaklarını şaşırdılar. İstanbul'un Fethi, zulüm piramidinin yıkılması, haksızlık damarlarının kesilip atılmasıdır.

Fatih Sultan Mehmet, teslim olmayan imanı ve yenilmez iradesi ile İstanbul'u fethetmiştir. Geçtiğimiz Pazar günü, diğer yanda da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde fidan dikim törenini gerçekleştirdik. Çok şükür yer gök bayrakla süslenmiştir.

Millet Bahçesi'ne fitne kazısına heves edenler yine emellerine oluşamayacak. Müşterek gayeleri kriz çıkarmak, sorun üretmek Türkiye'nin önüne taş koymaktır. Kimin sorunlu, kimin suçlu olduğu herkesin malumudur. İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi üzerinden yeni bir kaos planı çıkarmaya kimsenin gücü yetmez. Aksine hizmet eden olursa bunun sonuçlarına katlanmak zorunda olacaklardır.

Son dakika! MHP lideri Bahçeli'den Yunanistan'a 12 ada tepkisi: Çalınmış mal sahibine teslim edilmeli

TERÖR OPERASYONLARI

Hiçbir cani, hiçbir işbirlikçi Türkiye karşısında duramayacak. Terörün, geçerli bahanesi yoktur. Var diyenler teröristlerle aynı çizgidedir.

Demokrasi terörün sığınağı olamayacaktır. İnsan hakları ile terörü bir veya aynı görenler, terörü insan hakkı olarak yorumlayanlar işlenen cinayetlere iştirak etmişlerdir. Türkiye bölücülüğün kökünü kurutmaya kararlıdır.

Gülücükler saçarak, sevimlilik pozuna sarılarak bize el uzatıp aynı zamanda kolumuzu kesmek için fırsat kollayan terör baronlarına tahammülümüz yoktur. Biz nankörleri tanırız. Terörle mücadelemiz aynı zaman da emperyalist güçlerle mücadelemizdir. Her gülen dost değildir. Terörün elindeki silahı verenler de teröristtir.

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO ÜYELİĞİ

Türkiye'ye gelen iki ülkenin çabaları boşadır. Terörle aralarına mesafe koymadan NATO'ya nasıl girecekler? İsveç ve Finlandiya kırmızı kart cezalısıdır. Cezanın kalkması için PKK'yı kınanmalı, Türkiye'nin iade talebinde bulunduğu teröristler teslim edilmelidir. PKK neyse YPG de odur. İki örgüt de terörist ve insanlık düşmanıdır.

YUNANİSTAN'A 12 ADA TEPKİSİ

Miçotakis yönetimi, denize dökülen vandal dedelerinden ders almamıştır. Denizin dibini canı tekrar çekmektedir. Yunanistan ateşle oynamaktadır. ABD'nin Yunanistan'da kurduğu 9 üs güvenliğimize tehdittir. ABD'nin Yunanistan'ı maşa olarak kullanıyor.

Çalınmış mal sahibine mutlaka teslim edilmelidir. Ya seve seve, ya zorlaya zorlaya adalet yerini bulacaktır. Yunan hükümeti kaypaktır. Türk milleti Ege'nin karşı kıyısından saldırgan politikalara müsamaha göstermyecektir.

SURİYE'YE OPERASYON

Ezici harekat zorunlu hale gelmiştir. Tehdit nereden doğuyorsa oralar meşru hedeftir. Caniler temizlenmeli, en başta Tel Rıfat ve Münbiç özgürleştirilmelidir.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER

Kılıçdaroğlu'nun Van'da yaptığı konuşma skandaldır ve teröristlere uzatılan zeytin dalıdır. Sen inkar etsen de Selahattin Demirtaş teröristtir, haindir, Türkiye düşmanıdır. Osman Kavala Sorosçudur. Böyle bir taşeronu nasıl serbest bırakacaksın? Bu vaadini nasıl gerçekleştireceksin?

Sayın Kılıçdaroğlu fazla zorlama, kayış koparacaksın. Senden Cumhurbaşkanı olmaz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemal Süreyya 31 Mayıs 2022 11:26

Hükümet açık ve net ifade ederek bir daha ağaç çiçek böcek yalanıyla bir kalkışma girişimi olması durumunda kamu malına zarar verilmesi halinde gerekirse vur emri verileceğini buna destek olan herkese gereken cevabı ve ceza misli ile verileceğini açıkça ortaya koymali hatta gerekirse kanun hükmünde kararname çıkarılmali

Sonraki Haber Yükleniyor...