Tgrt Haber
16 May 2014 12:47

CHP'den Çiçek'in önerisine yazılı destek

CHP, Meclis Başkanı Çiçek'in hükümlü milletvekillerine ilişkin yasa teklifi önerisini desteklediğini yazılı olarak Meclis Başkanlığı'na bildirdi.

CHP'den Çiçek'in önerisine yazılı destek
CHP, cemil çiçek, hükümet, yasa teklifi

CHP, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in hükümlü milletvekillerine ilişkin yasa teklifi önerisini desteklediğini yazılı olarak Meclis Başkanlığı'na bildirdi. CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Meclis Başkanlığı'na gönderdiği yazıda, Çiçek'in hükümlü milletvekillerine ilişkin önerdiği yasa teklifi taslağının 7 Mayıs günü gruplarına ulaştığını ve incelenerek, olumlu bulunduğunun kamuoyuna açıklandığını hatırlattı. Hamzaçebi, Çiçek'in ilgili yazısında "Adil olmayan ve vicdanen de kabulü mümkün olmayan bir sonuç" olarak tanımlanan süreçle ilgili CHP'nin 24. yasama döneminin başından bu yana izlediği çizginin değişmediğini ve bu kapsamda değişik zamanlarda yasa teklifleri verdiğini belirterek, "Bu düşüncelerle yasa teklifi taslağı önerinizi desteklediğimizi bildiririm" ifadesini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...