Tgrt Haber
 - Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı
10 saat 5 dakika önce

Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP'deki 'para sayma görüntüleri' soruşturması gereğince ifadeye çağrıldı.
Politika - Politika
10 saat 44 dakika önce

Özgür Özel'in mitingindeki DEM Parti pankartı açıldı, CHP'den tepki geldi

CHP, Özgür Özel'in konuşma yaptığı Antalya mitinginde açıklan DEM Parti pankartları için açıklama yaptı. Pankartları provokasyon olarak nitelendiren ilçe başkanı o kişilerin alandan uzaklaştırıldığını söyledi.
 - "Yarım kalan işimizi tamamlayacağız"
11 saat 37 dakika önce

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da düzenlen askerle iftar programında sınır ötesi operasyonlarına ilişkin kritik bir açıklama bulundu. Operasyonları eleştirenlere cevap veren Erdoğan, "Irak sınırını bu yaz garanti altına alacağız. Suriye'de yarım kalan işimizi bitireceğiz" dedi.
 - "Bunu yaparsan oylarını alırsın"
12 saat 3 dakika önce

Akşener'den Erdoğan'a emekliye seyyanen zam çağrısı: Bunu yaparsan oylarını alırsın

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a emekli ikramiyeleriyle ilgili bir çağrıda bulundu. Emekliye bayramda 7 bin TL, 11 bin TL de seyyanen zam verilmesi gerektiğini söyleyen Akşener, "Şu 13 günde emekliyi rahat ettirirsen oylarını alabilirsin, ona diyecek bir şeyimiz yok'" dedi.
Politika - Politika
12 saat 28 dakika önce

BBP seçim kararını açıkladı! AK Parti adayını destekleyecek

Büyük Birlik Partisi Tokat'ta yerel seçim kararını açıkladı. Aday çıkarmayan parti AK Parti adayını destekleyeceklerini ilan etti. Tokat'ta MHP efsane vali Yazıcıoğlu'nun oğlunu aday göstermişti.
 - '31 Mart'ta bunları emekli edeceğiz'
14 saat 51 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye eleştiri: 31 Mart'ta bunları emekli edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyeleri sert sözlerle eleştirdi. Başta 3 büyükşehir olmak üzere tüm CHP'li belediyelerin döküldüğünü söyleyen Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntülerine de "Hayırdır ya ne iş bu? Bu durum başka bir dönemde başka bir partinin başına gelse yer gök yıkılırdı" diyerek tepki gösterdi.
 - CHP'de istifa karmaşası
14 saat 51 dakika önce

CHP'de istifa karmaşası: Haberi olmadan yeniden üye yapıldı, ikinci kez istifa etti

Denizli’nin CHP’den belediye meclis üyeliğine aday olan Çağatay Çağrı Asilzade, parti içindeki ayrımcılık ve meclis üyeliği listesine tepki gösterip istifa etmişti. Haberi yokken yeinden üye yapıldığını öğrenen Asilzade, ikinci kez istifa etti.
 - "Bize çalışan adam lazım"
15 saat 30 dakika önce

Bakan Osman Aşkın Bak'tan İmamoğlu'na tatil göndermesi: Bize çalışan adam lazım

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yerel seçimlere ilişkin yaptığı konuşmada mevut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'un kriz döneminde tatile gitmesiyle eleştirdi. Bakan Bak, “Bize çalışan adam lazım. Tatile giden adam lazım değil. Bize Murat Kurum lazım” dedi.
 - Kararsızlar her şeyi değiştirebilir
16 saat 32 dakika önce

Son anket geldi: Kurum mu önde yoksa İmamoğlu mu? Kararsızlar her şeyi değiştirebilir

Yerel seçimlere 13 gün kaldı. Milyonlarca vatandaşın oy kullanacağı yerel seçimler öncesi yapılan anketler yakından takip ediliyor. En çok merak edilen illerin arasından bulunan İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'un mu yoksa CHP'nin yeniden aday gösterdiği mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mu seçimi kazanacak? Megakentte yapılan son anket çalışması geldi.
Politika - Politika
17 saat 35 dakika önce

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye telefon

CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Özel, Bahçeli'yi yeniden genel başkanlığa seçilmesi dolayısıyla tebrik etti.
 - "Çanakkale ruhu yolumuzu aydınlatacak"
18 saat 26 dakika önce

Büyük destan 109 yaşında... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çanakkale ruhu yolumuzu aydınlatacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'nde konuştu.
 - Yasal süreç başlatılacak!
18 saat 44 dakika önce

Yasal süreç başlatılacak! Canan Kaftancıoğlu hakkında dikkat çeken açıklama

Canan Kaftancıoğlu'nun Ekrem İmamoğlu için 'Paranın adresini en iyi onlar bilir' dediğine yönelik haberlere yalanlama geldi. Yapılan açıklamada, "Kaftancıoğlu’nun söylediği iddia edilen ifadeler yayınlanmıştır. Söz konusu ifadeler ve haberler gerçek dışıdır" denildi.
 - "Bu işin tam erbabı"
19 saat 2 dakika önce

İzmir adayı Hamza Dağ'dan Murat Kurum için dikkat çeken sözler: Bu işin tam erbabı

Cumhur İttifakı'nın İzmir adayı Hamza Dağ, mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun rakibi Murat Kurum için dikkat çeken sözler kullandı. Kurum'un sadece İstanbul için değil Türkiye için de bir şans olduğunu söyleyen Dağ, "Murat Bey bu işin tam erbabı, bu işi bilen insan" dedi.
 - YRP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap
19 saat 23 dakika önce

YRP'li Suat Kılıç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap: Öznesi belirtilmemiş eleştiriyi üzerimize almıyoruz

Yeniden Refah Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Suat Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isim vermeden yönelttiği 'siyasi şantajcı, zübük siyasetçi' eleştirilerine cevap verdi. İktidarla kavgalı olmak istemediklerini söyleyen Kılıç, "Öznesi doğrudan belirtilmemiş herhangi bir cümleyi ya da sert eleştiriyi üzerimize almıyoruz" dedi.
 - "Çanakkale'de inanç galip geldi"
20 saat 18 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı: Çanakkale'de inanç galip geldi

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Çanakkale'de inancın galip geldiğini vurgulayan Erdoğan, "Bu zafer, dönemin en modern ordularını dize getiren, 'Çanakkale Geçilmez' sözünü tarihe nakşeden şanlı bir destan olmuştur" dedi.
 - "400 bin kişi risk altında"
21 saat 49 dakika önce

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'dan deprem uyarısı: 400 bin kişi risk altında

Son dakika haberi... AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay, TGRT Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Göreve gelmesi halinde ilk 100 günde Küçükçekmece'nin geçmişteki kazanımları geri getireceklerini söyleyen Aziz Yeniay, kentsel dönüşümle ilgili de çarpıcı mesajlar verdi. Yapı stoku bakımından İstanbul'un en riskli ilçesi olduklarını belirten Yeniay, "Şu anki belediye hiçbir şey yapmadı. 350-400 bin vatandaş risk altında. 15 yıllık eylem planında 100 bin konutu dönüştüreceğiz" dedi.
 - Belediye başkan adayına silahlı saldırı!
18 Mart 2024 - 01:49

Gaziantep'te belediye başkan adayına silahlı saldırı!

BBP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Vahdettin Yüksel'in aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan olmazken, Yüksel emniyette ifade verdi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Politika - Politika
18 Mart 2024 - 00:19

AK Parti'nin Hatay adayı TGRT Haber'e konuştu: Kolları sıvayacağız 

Hatay'ın AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay'ın mevcut durumu ve gelecekteki planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Öntürk, 1 Nisan'dan sonra belediye yatırımlarının devam edeceğini belirtirken Hatay'daki deprem sonrası yıkım durumuna değindi. 
Politika - Politika
17 Mart 2024 - 23:40

Kurum: İstanbul’u yalanlardan ve trafik çilesinden tamamen kurtaracağız

İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Giresun Hemşehri İftarı’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “Hemşehrilerimizi hem yalanlardan hem de trafik çilesinden tamamen kurtaracağız” dedi.
 - 'Asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdi'
17 Mart 2024 - 22:33

Son dakika! TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan, suç duyurusunda bulundu

Son dakika haberi... Türkiye İşçi Partisi, sosyal medyadan bir açıklama yaparak Hatay Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiklerini duyurdu. Gökhan Zan, tehdit edildiği ve şantaja maruz kaldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.