Tgrt Haber
18 Mart 2014 10:31

Erdoğan, 'Türkiye'yi hiçbir fitne girişimi teslim alamayacaktır'

Erdoğan, '99 yıl önce modern silahların teslim alamadığı Türkiye'yi hiçbir fitne girişimi, namert taarruz da teslim alamayacaktır' dedi.

Erdoğan, 'Türkiye'yi hiçbir fitne girişimi teslim alamayacaktır'
başbakan erdoğan,şehitleri anma günü,çanakkale destanı,

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çanakkale'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Türkiye üzerine hesapları olanlar bilsin ki, Çanakkale 99 yıl önce geçilmemiştir, bugün de yarın da geçilemeyecektir" dedi. "Bin yıllara uzanan kardeşliğimizi çok daha güçlendirmiş, her kesimin birbirine saygı duyduğu iklimi imar edeceğiz" diyen Erdoğan, şöyle konuştu: "Tarih boyunca Türkiye'yi esir almaya, Türkiye'nin istiklalini boğmaya çalışan her devlet, çok açık bir yenilgi ve hezimetle geldiği gibi gitmiştir. Türkiye, dışarıdan teslim alınamayacağı gibi içerden de ihanetlere boyun eğmeyecek, ihanetlere teslim olmayacak, her türlü ihanete gereken cevabı verecek ve ihanetleri ezecek güçte bir ülkedir"
Erdoğan, "99 yıl önce bugün, donanmalar, zırhlı gemiler, torpidolar, toplar, mitralyözler, hatta uçaklar bu milletin imanlı evlatlarının kahramanlığı karşısında silinip gitmişlerdir. O modern silahların teslim alamadığı Türkiye'yi, hiçbir fitne girişimi, hiçbir ahlaksız saldırı, hiçbir namert taarruz da teslim alamayacaktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...