Tgrt Haber
19 May 2021 07:18

Muharrem İnce'den 'çalıntı logo' iddiasına cevap

Eski CHP vekili Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nin logosunun, yabancı bir e-ticaret şirketinin logosuna olan benzerliği nedeniyle “çalıntı” olduğu iddia edildi. Muharrem İnce bu iddialara cevap verdi

Muharrem İnce'den 'çalıntı logo' iddiasına cevap
memleket partisi,muharrem ince,memleket partisi logo

Eski CHP vekili Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nin logosunun, yabancı bir e-ticaret şirketinin logosuna olan benzerliği nedeniyle “çalıntı” olduğu iddia edildi.

Uluslararası e-ticaret şirketi olan ViziNova'nın söz konusu logonun patentini 2015'te aldığı ortaya çıktı. Memleket Partisi ile ViziNova'nın logoları küçük farklar dışında neredeyse aynı. Parti logosunda nazar boncuğu kullanılırken, e-ticaret şirketinin logosunda kırmızı yuvarlak bir işaret mevcut. Bir diğer fark ise logoyu çevreleyen çizgilerin ViziNova'da 8, parti logosunda 7 olması...

Muharrem İnce'den 'çalıntı logo' iddiasına cevap

İNCE'DEN 'LOGO ÇALINTI' İDDİALARINA CEVAP

Parti tanıtım toplantısında iddialara cevap veren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Logo neymiş dünyanın teknoloji firmasıyla benziyormuş. Birinde 8 bölge var, biz de 7 ülke var. Biri mavi biri kırmızı. Ee onların da yuvarlak sizin de yuvarlak diyorlar. İnsan kafası Amerika’da da yuvarlak çizilir, Türkiye’de de yuvarlak çizilir. Bırakın bu işleri, gelin bakın yakında neler yapacağız, göreceksiniz" dedi.

Muharrem İnce'den 'çalıntı logo' iddiasına cevap

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...