Tgrt Haber
24 Kasım 2021 18:02

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu aralık ayında BAE'ye gidiyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan arasındaki görüşme sonrası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada aralık ayında Abu Dabi'ye bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu. .

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu aralık ayında BAE'ye gidiyor
Bakan Çavuşoğlu,BAE

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan öncülüğünde iki ülke yetkilileri bugün görüşme gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra ekonomik yatırımlar gündemde yer aldı. Gerçekleştirilen görüşme sonrasında iki ülkenin bakanları imzaları atmak için kameraların karşısına geçti ve 9 alanda iş birliği imzasını attı. 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BAE’YE GİDECEK

Bakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki anlaşma imza töreninde, gazetecilere açıklama yaptı. İki ülke arasında çok verimli bir görüşme gerçekleştirildiğini belirten Çavuşoğlu, aralıkta Abu Dabi'yi ziyaret edeceğini söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...