Tgrt Haber
25 Mart 2024 20:09 - Güncelleme : 25 Mart 2024 21:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan koruma altındaki çocuklara seslendi: Devlet hem anadır hem de baba

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet korumasındaki çocuklarla iftar programında konuştu. Depremde anne ve babasını kaybeden çocuklara sahip çıktıklarını belirten Erdoğan, "Devlet hem anadır hem de baba" dedi.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de devlet korumasındaki çocuklarla iftar programı düzenledi. Erdoğan iftar sonrası açıklamalarda bulunarak, devletin çocuklara verdiği öneme dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koruma altındaki çocuklara seslendi: Devlet hem anadır hem de baba - 1. Resim

"DEVLET HEM ANADIR HEM DE BABA"

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Devletin kanatları altındaki çocuklar 85 milyonun ortak evladıdır. 6 Şubat depremleri sonrası anne babasını kaybeden çocuklara da sahip çıktık. Devlet hem anadır hem de babadır. Devletin koruması altındaki çocukların geleceklerine umutla bakmalarını önemsiyoruz. İnancın azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koruma altındaki çocuklara seslendi: Devlet hem anadır hem de baba - 2. Resim

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Ülke genelinde bin 185 çocuk evinde 14 binin üzerinde çocuğumuz kalıyor. Ülkemiz nüfusunun 23 milyonunu oluşturan çocuklarımız devlet ve yöneticileri olarak bizlerin sorumluluğu altındadır. Çocukların her ihtiyacını karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. Son dönemde ailelerimizin ortalama çocuk sayısı düşmüş olsa da aldığımız tedbirlerle bunları da aşacağız.

"HİÇBİR ENGEL ÖNÜNDE DURAMAZ"

Türkiye Cumhuriyeti müşfik şefkatli sosyal devlet özelliği çok güçlü bir ülkedir. Koruma altındaki çocuklarımızın da geleceklerine heyecanla umutla bakmalarını önemsiyoruz. Sizler hayata sıkı sarılır çalışırsanız hiçbir engel önünde duramaz. Koruma altındaki çocukların toplumumuzun şefkat kanatları altına alınarak korunması şart. Hepimiz 85 milyonluk büyük Türkiye ailesinin üyeleriyiz. İftar soframıza neşe kattığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum."

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...