Tgrt Haber
30 Mart 2023 03:21 - Güncelleme : 30 Mart 2023 08:16

Çerkezköy'deki fabrikada büyük yangın! Onlarca ekip bölgeye yönlendirildi 

Son dakika haberi: Çerkezköy ilçesinde gerçekleşen büyük çaplı fabrika yangını için çok sayıda itfaiye ekibi bölgeye yönlendirildi ve yangın söndürme çalışmaları halen devam ediyor. Uzun uğraşlar ve saatler sonra yangın kontrol altına alındı.

Çerkezköy,fabrika,yangın

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada meydana gelen büyük çaplı yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangının nedeni henüz bilinmezken, olay yerine sevk edilen onlarca itfaiye aracı, söndürme çalışmalarına büyük bir özveriyle devam ediyor. 

ONLARCA EKİP BÖLGEDE 

Yangının etkisiyle metrelerce yüksekliğe çıkan alevler, patlama sesleriyle birlikte çevredeki insanlarda korku ve paniğe neden olurken ambulanslar da herhangi bir olumsuz durum için hazır bekletiliyor.

Çerkezköy'deki fabrikada büyük yangın! Onlarca ekip bölgeye yönlendirildi 

İtfaiye ekiplerince yangının yan taraftaki strafor fabrikasına sıçramaması için önlem alınıyor. Ayrıca polis ekiplerince güvenlik amacıyla yangının yaşandığı caddeye güvenlik şeridi çekilerek bütün giriş çıkışları kapatıldı.

YANGIN KONTROL ALTINDA

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...