Tgrt Haber
05 Haziran 2021 00:38

Bakan Koca: Vefat sayımız 100’ün altına indi

Türkiye’de 75 gün sonra koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 100’ün altına aldı. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile vefat sayısında düşüşe dikkat çekti.

Bakan Koca: Vefat sayımız 100’ün altına indi
Bakan Koca

Türkiye’de 1 Haziran’da normalleşme süreci başladı. Tam kapanma sonrası başlayan normalleşme sürecine rağmen Türkiye’de vaka ve vefat sayısında düşüş devam ediyor.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her fırsatta dile getirdiği Türkiye genelinde 5 bin vaka sayısının altına inmeye adım adım yaklaşılıyor

75 GÜN SONRA VEFAT SAYISI 100’ÜN ALTINA İNDİ

Türkiye’de koronavirüs ile mücadelede günlük vaka sayısında düşüş devam ederken, vefat sayılarında da azalma başladı. 75 gün sonra Türkiye’de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 100’ün altına indi. Bakan Koca yaptığı paylaşımda, ““Vefat sayımız bugün 100’ün altına indi. Gösterdiğiniz dikkat ve aşı, giderek her şeyi kontrol altına alıyor. Aramızdan ayrılan hastalarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Sağlıklı günlere dönmek için yol doğru, kararlılıkla devam edelim” dedi.

84 MİLYON BİRLİKTE GÖRECEĞİZ

Aşı çalışmaları ile ilgili de paylaşımda bulunan Bakan Koca, “Aşıda toplam 30 milyon doza ulaştık. Bugün itibariyle ulaştığımız bu sayının sonuçlarını çok yakında, 84 Milyon birlikte göreceğiz. Sağlıklı günlere dönmek için yol doğru, kararlılıkla devam edelim” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...