Tgrt Haber
04 Nisan 2014 19:03 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Beyaz Show konukları kim, Beyaz Show bu hafta konuklar

Beyaz Show, ekranların uzun soluklu eğlence programı Beyaz Show'da, bu haftada birbirinden eğlenceli konu ve konuklarıyla izleyicisiyle buluşuyor. Beyaz Show'a bu hafta birbirinden önemli isimler konuk oluyor. İşte Beyaz Show'un bu haftaki konukları. Beyaz Show konuklar ve detayları haberimizde.

Beyaz Show konukları kim, Beyaz Show bu hafta konuklar
kanal d, kanal d canlı, beyaz show, beyaz show konukları, beyaz konukları kimler, beyaz show izle, Sony,dizi,Kaçak,Pekin,sinema,Bingöl,Selçuk,eğitim,Amerika,Kanal D,Yarışma,Beşiktaş,Yonca Lodi,Sezen Aksu,Beyaz Show,Washington,Aysel Gürel,Mimar Sinan,Şahin

Beyaz Show, ekranların uzun soluklu eğlence programı Beyaz Show'da, bu haftada birbirinden eğlenceli konu ve konuklarıyla izleyicisiyle buluşuyor. Beyaz Show'a bu hafta birbirinden önemli isimler konuk oluyor. İşte Beyaz Show'un bu haftaki konukları. Beyaz Show konuklar ve detayları haberimizde. Kutsi, Şahin Irmak, Büşra Pekin, Sadi Celil Cengiz, Emre Üstünuçar ve Badr Hari bu gece “Beyaz Show”da! Kutsi, Şahin Irmak, Büşra Pekin, Sadi Celil Cengiz, Emre Üstünuçar ve Badr Hari bu gece “Beyaz Show”da! Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; müzik dünyasının başarılı isimlerinden, dizilerin sevilen oyuncusu Kutsi, “Kim O!” programının üç ismi; Şahin Irmak, Büşra Pekin ve Sadi Celil Cengiz, bütün kötü alışkanlıklara savaş açan adam, “Bırakmak İstemiyorum” filminden terapist eğitmen Emre Üstünuçar ile dünya kick-boks şampiyonu Badr Hari konuk oluyor. Sohbeti, eğlencesi, esprileri, skeçleri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” bu gece de yine şahane!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...