Tgrt Haber
20 Ocak 2015 18:21

Fatih Terim'den dev çalım, gizli planı açıkladılar

İngiliz medyası, Türkiye futbol direktörü Fatih Terim'in gizlice yürüttüğü planını ortaya çıkardı.

Fatih Terim'den dev çalım, gizli planı açıkladılar
fatih terim çalım, medya,

İngiliz futbolunda geleceğin Gareth Bale'i olarak lanse edilen ve büyük kulüplerin transfer listesinde bulunan Oscar Borg için Türkiye Futbol Federasyonu devreye girmeye hazırlanıyor. West Ham United'ın alt yapı takımında forma giyen ve gösterdiği performansla başta Manchester United olmak üzere birçok kulübün scout ekipleri tarafından izlenmeye alınan Oscar Borg için Fatih Terim kolları sıvadı. Aslen İngiltere doğumlu olan 17 yaşındaki futbolcunun babanesinin İstanbul doğumlu olması, Türkiye Futbol Federasyonu'nu harekete geçirdi. Kanatlarda oynayan, sürati ve fiziksel yapısıyla Real Madrid'in yıldızı Bale'e benzetilen Oscar Borg için İngiltere Federasyonu ile iletişime geçildiği belirtildi. İngiliz kulüplerinin gözdesi olan Borg'un bu konuda nasıl bir karar vereceği bilinmezken, İngiliz ve Türk federasyonunun futbolcuyu kendi milli takımında oynatmak için büyük bir çaba sarfetmeye hazırlanıyor.

Manchester United'ın kapısından dönmüştü

Türk Milli Takımı için oynama ihtimali bulunduğu öne sürülen müthiş yetenek, dev kulüplerin takibinde bulunuyor. İngiliz futbolunun en önemli yıldız adayları arasında bulunan Borg'u Manchester United transfer etmek istese de bu planını bir süre ertelemişti. Manchester United yaz boyunca futbolcuyu denemiş ve 18 yaş altı takımıyla uzun süre idmanlara çıkartmıştı. Oyuncunun, genç futbolcuların durumunu düzenleyeb kanuna göre 220 bin Sterlin karşılığında transfer edilebileceği belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...