Tgrt Haber
21 Ekim 2015 00:49

Dev maçta gülen Arsenal

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Arsenal, sahasında konuk ettiği Bayern Münih'i 2-0 yendi.

Dev maçta gülen Arsenal
arsenal, Bayern Münih, şampiyonlar ligi,

İlk galibiyetini alan İngilizler, bu 3 puanla gruptan çıkma yolundaki umutlarını yeşerttirken, Bayern Münih ise bu sezon şu ana kadar oynadığı tüm resmi karşılaşmalardaki ilk mağlubiyetini aldı.Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun temposu oldukça yüksek geçerken, Arsenal özellikle ilk yarım saatlik dilimde önemli pozisyonlar yakaladı ancak Mesut, Alexis ve Walcott'un yakaladığı bu fırsatlardan sonuç alamadı.

Bayern Münih maçın ikinci yarısında dengeyi kursa da, Arsenal son bölümlere doğru sonuca gitmesini bildi. 77. dakikada Cazorla'nın kullandığı sebest vuruşta Neuer topu yumruklayamayınca Giroud kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0.90+4'te ise sahneye Mesut Özil çıktı ve Bellerin'in asistinde fileleri havalandırarak maçın sonucunu ilân etti: 2-0.Arsenal bu galibiyetle puanını 3'e yükseltirken, Bayern Münih ise 6 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...