Tgrt Haber
23 May 2022 23:17 - Güncelleme : 24 May 2022 00:37

Ali Koç canlı yayında duyurdu: İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası...

Ligi ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi biletini kapan Fenerbahçe'de yola hangi hocayla devam edileceği merak edilirken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sarı lacivertlilerin yeni hocasını canlı yayında açıkladı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Ali Koç canlı yayında duyurdu: İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası...
Ali Koç,Fenerbahçe,teknik direktör

İsmail Kartal'ın gelişiyle beraber toparlanan ve ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de başarılı teknik adamın akıbeti belirsizliğini korurken, sarı lacivertliler bu görev için Portekizli antrenör Jorge Jesus ile de temas halinde. Yönetim tecrübeli hocayla temaslarını sürdürürken, Fenerahçe Başkanı Ali Koç'tan konuya ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi. Koç, katıldığı bir televizyon programında yeni sezonda çalışabilecekleri 2 hocanın ismini verdi.

Ali Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"İsmail hoca göreve geldi. Para pul konuşmadı. Kendisi geldiği zaman önümüzdeki sezon üst düzey çapında tanınan bir hoca aradığımızı, görüşmelerimizin olduğu, bunlardan birinin Löw olabileceğini biliyordu. Açık açık masaya koyduk. Hiç demotive olmadı.

2 ADAY VAR

Bizim artısıyla eksisiyle her şeyi değerlendirmemiz lazım. Bazen gönlünüz bir şey der, mantığınız başka bir şey değer. Bizim şu anda çalışabileceğimiz iki tane hocamız var şu an. Birisi doğal olarak İsmail Kartal, diğeri de Jorge Jesus. Biz kimi seçersek seçelim, bizim taraftarımız yine mutsuz olacak.

'PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ'

Şartlar ne olursa olsun bizim kenetlenmemiz lazım. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorsanız, caminanın sonuna kadar peşinden gidin. Pazartesi günü ne yapacağımızı açıklayacağız. Sezonu çok erken açacağız. Oyuncularımıza sesleniyorum, siz de bu sefer biraz fedakarlık yapacaksınız. İsmail hoca veya Jesus, iki isimle de geldiğimiz noktada pazartesi günü açıklayabiliriz. Sezon öncesine yeni antrenörümüzle başlayacağız."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...