Tgrt Haber
28 Şubat 2024 18:40 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 18:49

Altay Bayındır için flaş karar! Manchester United gidecek oyuncuları belirledi

Manchester United'ın yeni ortağı Ratcliffe, sezon sonu gönderilecek futbolcuları şimdiden belirledi. 25 yaşındaki milli eldiven Altay Bayındır için ise kulüp kararını verdi.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Altay Bayındır için flaş karar! Manchester United gidecek oyuncuları belirledi
Altay Bayındır,Manchester United

İngiliz basınından Daily Mail'de yer alan habere göre; Manchester United'ın yeni büyük ortağı Sir Jim Ratcliffe, Finansal Fair Play kurallarını da göz önüne de alarak, maaş bütçesini düşürmek için sezon sonu kadroda büyük bir temizlik planlıyor.

İLK SIRADA YÜKSEK BONSERVİS ÖDENEN ANTONY VAR

Habere göre, kadrodan gönderilmesi planan oyuncular listesinde ilk sırada yer alan isim ise 24 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Antony... Bu sezon şu ana kadar 26 maçta 1 gol ve 1 asistlik performansıyla beklentilerin çok altında kalan genç oyuncu, 95 milyon euroluk bonservis bedeli ve yüksek yıllık ücreti nedeniyle satış listesine koyulacak ilk isim olacak. İngiliz ekibinde sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Raphael Varane ve Anthony Martial ile de sözleşme yenilenmeyecek.

Altay Bayındır için flaş karar! Manchester United gidecek oyuncuları belirledi - 1. Resim

YAKLAŞIK 10 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Haberde ayrıca, Manchester United'ın yollarını ayırarak hem maaş bütçesini azaltma hem de yüksek transfer geliri elde etmek için göndermeyi planladığı isimler arasında; Casemiro, Jadon Sancho, Mason Greenwood, Aaron Wan-Bissaka ve Victor Lindelöf'ün yer aldığı kaydedildi. United'ın ayrıca Donny van de Beek, Facundo Pellistri, Hannibal Mejbri ve Alvaro Fernandez'i de satmaya açık olduğu da gelen bilgiler arasında.

Altay Bayındır için flaş karar! Manchester United gidecek oyuncuları belirledi - 2. Resim

ALTAY BAYINDIR’A MÜJDELİ HABER

Kamerunlu kaleci Andreo Onana'da henüz formayı almayı başaramayan Altay Bayındır yolların ayrılmasının planlandığı futbolcular listesinde yer almıyor. İngiliz ekibiyle 2027'e kadar sözleşmesi bulunan milli kaleci gelecek sezonda da kadroda yer alacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...