Tgrt Haber
19 Ağustos 2023 17:23 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 17:24

Altay Bayındır'a Süper Lig'den talip çıktı 

Avrupa'ya transfer olacağı iddia edilen Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır'a Süper Lig'den talip çıktı. Sarı-lacivertlilerin son kararı oyuncu ile görüştükten sonra vermesi bekleniyor. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Altay Bayındır'a Süper Lig'den talip çıktı 
Altay Bayındır,Fenerbahçe,Başakşehir

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'a Süper Lig'den Rams Başakşehir'in ilgi gösterdiği iddia edildi.

Akşam'da yer alan habere göre, Emre Belözoğlu'nun eski öğrencisini istediği ve Samet Akaydin ile beraber Sarı-lacivertlilere teklif yapıldığı öne sürüldü. 

İsmail Kartal'ın ilk 11'de şans vermediği Samet'in takımda kalmak istediği ama Altay'ın ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi.

BAYINDIR'IN MORALİ BOZUK 

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 2-1 yendiği maçta eleştirilere uğrayan Altay Bayındır'a tribünlerden su şişesi atılmıştı.

Milli kalecinin moralinin bozuk olduğu ve teklifleri değerlendireceği konuşuluyor.

İSMAİL KARTAL ALTAY BAYINDIR İÇİN NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Altay Bayındır'a yönelik yapılan eleştiriler hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Altay konusunda taraftarlarımızın çok da üstüne gitmemesi lazım. Altay da bizim bir oyuncumuz, bütün oyuncularımız değerli olduğu gibi Altay da değerli. Altay'a sahip çıkmak zorundayız. Bütün oyuncularımız gibi Altay'a da toparlaması için destek çıkmalıyız."

Altay Bayındır, Maribor ile oynanan rövanş maçında kaleyi İrfan Can'a teslim etmişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Memet24 Ağustos 2023 01:56

3-5 hatadan dolayı bir yeteneği gözden çıkarmak olmaz. Hatasız kaleci var mı acaba? Altay daha iyi olabilir. Sadece morale ihtiyacı var.

Memet24 Ağustos 2023 01:50

İsmail Hocam haklı. Ben de FB'liyim Altay'ı başarılı buluyorum daha iyi olacağına inanıyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...