Tgrt Haber
10 Nisan 2023 21:58 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 22:29

Altay Bayındır'ın hatası gol yedirdi!

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda Karagümrük tarafından atılan golde kaleci Altay Bayındır'ın topu sektirmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Altay Bayındır'ın hatası gol yedirdi!
karagümrük,fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük maçında yediği golün ardından Altay Bayındır'a sosyal medyadan tepki yağdı. 

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Karagümrük'e konuk oldu. Lider Galatasaray'ın BAY geçtiği haftada Sarı-Kırmızılılar'la olan puan farkını indirmek isteyen Kanarya zorlu maçta mutlaka kazanmayı hedefliyor. Bu doğrultuda Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki kapışmaya hızlı başlayan Sarı-Lacivertliler henüz 4'te Willian Arao'yla öne geçti. Ancak mücadelenin hakemi Abdulkadir Bitigen pozisyon öncesinde Samet Akaydın'ın rakibine yaptığı faulü tespit etti ve golü iptal etti.

COLLEY VURDU, ALTAY SEKTİRDİ

24'te ise Karagümrük'ün golü geldi. Bu sezonun eleştirilen isimlerinden Altay Bayındır yine büyük bir hataya imza attı. Ebrima Colley yaya doğru hareketlenerek ceza alanı dışından yerden sol ayağıyla vurdu, milli kalecinin sektirdiği topu Magomed Ozdoev ağlarla buluşturdu. Bu golle Kırmızı-Siyahlılar zorlu maçta 1-0 öne geçti. Kaptan Altay Bayındır da taraftarın tepkisini çekti.

İşte o tweetlerden bazıları;

- "Önümüzdeki sezon çok iyi bir kaleci transferi gerek. Altay Bayındır’ın keyfi bilir iyi oynarsa formayı alır alamazsa da kulübede çürür. Bu performansın affı olmaz."

- "Altay Bayındır günden güne daha standart bir kaleci görünümüne bürünüyor."

- "Altay Bayındır sana şiirler şarkılar söylemek istiyorum. Yeni sözleşmenin üstüne ne güzel işler bunlar böyle:))"

- "Hikmet hoca "Altay'ın top tutuşunda bir sorun var bir gün bu toplardan birini sektirecek, buna özel çalışmalı" demişti."

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...