Tgrt Haber
27 Ekim 2019 21:06

Beşiktaş, yeni evinde Galatasaray’a yenilmiyor

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’ı konuk eden Beşiktaş, Umut Nayir’in golüyle sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılırken, yeni evi Beşiktaş Park’ta rakibine yine boyun eğmedi.

Beşiktaş, yeni evinde Galatasaray’a yenilmiyor
beşiktaş,,vodafone park,,galatasaray,

Süper Lig’in 9. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile Galatasaray, Beşiktaş Park’ta karşı karşıya gelirken, siyah-beyazlılar rakibini Umut Nayir’in 69. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla ligdeki puanını 12’ye yükselten siyah-beyazlılar, ezeli rakibine de iç sahada yine şans vermedi. 2016 yılında açılan yeni stadyumunda bugüne kadar Galatasaray’ı 4 kez konuk eden siyah-beyazlılar, bu maçların ilkinden 2-2’lik beraberlikle ayrılırken kalan 3 maçta rakibini gol yemeden mağlup etmeyi başardı.

3 maçtır gol yemiyor

Ezeli rakibiyle yeni stadında ilk olarak 2016-2017 sezonunun 5. haftasında karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar, ilk yarısında 2-0 geriye düştüğü mücadeleden, ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Bir sonraki sezon oynanan karşılaşmada ise siyah-beyazlılar üstün bir oyun sonrasında rakibini 3-0’la geçmeyi başarmıştı. Beşiktaş’ın o gün gollerini atan Cenk Tosun, Tosic ve Negredo, daha sonra takımdan ayrılmışlardı. Geçtiğimiz sezon da ligin ilk yarısında Beşiktaş Park’ta karşılaşan iki ekipten Beşiktaş, rakibini Ljajic’in penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederken, siyah-beyazlılar bu sezon da aynı sonuçla rakibi önünde kazanmasını bildi. Galatasaray’ı yeni stadında oynadığı son 3 karşılaşmada da yenmeyi başaran Beşiktaş’ın, bu maçlarda gol yememesi de dikkatlerden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...