Tgrt Haber
13 Mart 2024 14:55 - Güncelleme : 13 Mart 2024 14:56

Beşiktaş'ta Santos'tan Salih ve Cenk kararı

En son Gaziantep'te 2-0'lık mağlubiyet alan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, Salih ve Cenk ile ilgili kararını açıkladı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Beşiktaş'ta Santos'tan Salih ve Cenk kararı
Beşiktaş, Fernando Santos, Transfer Çalışmaları

Bu sezon kötü gidişatı durduramayan Beşiktaş Gaziantep deplasmanından alınan 2-0'lık mağlubiyetle yeniden sarsıldı. Yeni sezonda kötü görünümden uzak durmak isteyen siyah-beyazlılar iç transfer çalışmalarına odaklandı.

Beşiktaş'ta devam eden iç transfer çalışmalarında geleceği merak edilen iki isim öne çıkıyor. Takımın iki tecrübeli ismi Salih Uçan ve Cenk Tosun'un takımda kalıp kalmayacağı merak konusu haline gelmiş durumda.

SANTOS TAKIMDA KALMALARINI İSTEDİ

Fotomaç'ın haberine göre Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos'un, yönetime verdiği raporda her iki oyuncunun da önümüzdeki sezonda da takımda kalmalarını istedi.

Beşiktaş'ta Santos'tan Salih ve Cenk kararı - 1. Resim

Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda siyah-beyazlı yetkililer iki oyuncuyla masaya oturdu. Geçen hafta yapılan görüşmelerde rakam konuşulmadığı, ancak yönetim teklifini önümüzdeki günlerde iki futbolcuya ileteceğini söyledi. Siyah-beyazlılar bu hafta içerisinde yeni sözleşme teklifini oyunculara sunacak.

Maddi konulardaki pürüzlerin de bu teklifin ardından çözülmesi beklenirken, iki yıldız için 'Tamam ya da devam' kararı verilecek.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...