Tgrt Haber
17 Mart 2015 02:39

Carlos Arroyo imzayı attı

Galatasaray Liv Hospital'dan ayrılan Porto Rikolu basketbolcu Carlos Arroyo'nun yeni takımı belli oldu.

Carlos Arroyo imzayı attı
carlos arroyo, carlos arroyo yeni takımı, carlos arroyo galatasaray,

Galatasaray'da alacaklarını öne sürerek takımdan ayrılan ve bir dönemdir geri dönüşü gündemde olan Carlos Arroyo'nun yeni takımı belli oldu. Yıldız oyuncu kurucu, ülkesi Porto Riko'nun takımlarından Cangrejeros De Santurce ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray koçu Ergin Ataman, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, "Arroyo çok duygusal bir çocuk ve oynadığı dönemlerde bize çok şeyler verdi ama o da yaşanan sıkıntılardan çok demoralize olmuştu. Galatasaray basketbol takımına çok şey verdi. Eğer yine takımla birlikte olmaya karar verirse ona her zaman kapımız açıktır" sözleri ile geri dönüşü beklediğini göstermişti.

35 yaşındaki basketbolcu, NBA takımlarından Boston Celtics'ten ayrılmasının sonrasında 3. takımı ile anlaştı. Carlos Arroyo, Amerika sonrasında Beşiktaş Milangaz ve Galatasaray Liv Hospital'da forma giymişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...