Tgrt Haber
23 Kasım 2019 11:22

Fatih Terim: 'O Arda bu Arda'

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Başakşehir mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada Arda Turan’ın maçtan önce yanına gelip elini öpmesi hakkında konuştu.

Fatih Terim: 'O Arda bu Arda'
fatih terim,arda turan

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Sarı-Kırmızılılar karşılaşmayı 1-0 kaybettti. 

ARDA TURAN TERİM'İN ELİNİ ÖPTÜ
Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan, maç öncesinde eski hocası Fatih Terim'in elini öptü.

Maç sonrası açıklamalarında çok duygulandığını vurgulayan Fatih Terim, Arda Turan hakkında şunları söyledi;

“BENİM YETİŞMESİNE KATKIDA BULUNDUĞUM ARDA BU ARDA"
Arda Turan’ın maçtan önce kendisine gelip sarılması ve elini öpmesi hakkında konuşan Terim, “Açıkçası ben çok şaşırdım. Beklemiyordum. Evlatlar bazen kızdırıyor. Bazen şaşırtıyor. Bazen de duygulandırıyor. Benim tanıdığım o eski Arda’yı görür gibi oldum. Ben de çok duygulandım açıkçası. İnşallah onun da el öpenleri çok olur. Ama benim bıraktığım, benim yetişmesine katkıda bulunduğum Arda bu Arda. Bu Arda adamın kalbine de girer gönlüne de girer. O gün o söylemimi hakkediyorsa bugün de bu söylemimi hakkediyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...