Tgrt Haber
29 Eylül 2021 21:09

Fatih Terim'den istifa açıklaması: Her şeye hazırlıklı olmak gerek

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Marsilya ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, yarın güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını söyledi. Terim, Göztepe sonrası gelen istifa sorusuna verdiği cevapla ilgili ise "Bir karar alırken üzerinde çok düşünürüm. Üzerimdeki sorumluluğu bilerek, onları üzmemek için hareket ederim. Sonunda olumlu veya olumsuz her şeye hazırlıklı olmanız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den istifa açıklaması: Her şeye hazırlıklı olmak gerek
fatih terim,galatasaray,marsilya

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki ilk maçında Lazio'yu 1-0 mağlup eden Galatasaray, yarın deplasmanda Marsilya'ya konuk olacak. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, zorlu maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya'nın güçlü bir rakip olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu ancak ligdeki son iki maçında istediği neticeyi alamadığını dile getiren Terim, "Rakibe saygı duyuyoruz. İyi bir takımla oynayacağımızı rahat rahat söyleyebiliriz" dedi.

Terim, Göztepe maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında istifa ile ilgili soruya duygusal cevaplar verdiğinin hatırlatılması üzerine, "Ben duygularıyla yaşayan bir insanım. Olumlu, olumsuz tüm hisleri, sevdiklerimle, çalıştığım kişilerle, mesai arkadaşlarımla ve taraftarla paylaşan, onunla büyüyen bir insanım. Burada gözümü açtım, burada kazandım, burada kaybettim. Hayatımdaki tüm duygularımı neredeyse Galatasaray'da tattım. Açıkçası başka bir yer de pek olmadı" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den istifa açıklaması: Her şeye hazırlıklı olmak gerek

"OLUMLU VE OLUMSUZ HER ŞEYE HAZIRLIKLI OLMAK GEREK"

Galatasaray uğrtuna vazgeçtikleri için pişmanlık duymadığını vurgulayan Fatih Terim, sözlerine şöyle devam etti:

"Galatasaray ile ilişkim üzerine konuşulduğunda ve soru sorulduğunda duygusal ruh haline bürünüyorum. 68 yıllık hayatımın neredeyse yarısını Galatasaray'a verdim. Bu yarım asrı karar alarak geçirdim. Çok dinlerim, herkesten bir şey öğrenmeye çalışırım, fikirlerini sorarım, benimle çalışanlar bilir ki herkesin fikri benim için önemlidir. Sürekli öğretmek ve için aynı zamanda öğrenmek için çabalarım. Bunların hepsi bittikten sonra benim kararım beklenir. Tüm doğrular ve yanlışlar o karara bağlıdır. Kararın ağır kısmı size getirecekleri ve sizden götürecekleridir. Bir karar alırken üzerinde çok düşünürüm. Sizden mutluluk beklentisi olan insanlar var. Üzerimdeki sorumluluğu bilerek, onları üzmemek için hareket ederim. Sonunda olumlu veya olumsuz her şeye hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bugün 1998, 2000 ve 2002 doğumlu futbolcularla yeni bir Galatasaray fikri beni çok heyecanlandırıyor. Onları anlayabildiğimi, aynı frekansı yakalayabildiğimi, ortak düşüncelerde olduğumuz görmek açıkçası beni motive ediyor."

"GALATASARAY'IN DEĞERLERİNE BAĞLI KALMASI LAZIM"

Son zamanlardaki gidişatın kendisine farklı şeyler düşündürdüğünü ancak bunun yeni jenerasyonun gelişimi ve büyük kararların alınmasıyla ilgili olmadığını dile getiren Fatih Terim, "Eğer öyle anlaşılıyorsa, öyle olmadığını söylüyorum. Galatasaray'ın kendi değerlerine bağlı kalması ve tüm bireylerin nereden olursa olsunlar aynı sevgiyle Galatasaray'a yaklaşması lazım. Benim Galatasaray'da 50 yıldır gördüğüm ve anlatmak istediğim budur." diye konuştu.

Marsilya forvet hattının Dimitri Payet ile yeteri kadar tehlikeli olduğunu aktaran Terim, Fransız ekibinde forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'e övgüde bulundu. Ünder'in A Milli Takım'da ilk kez kendi döneminde forma giydiğini hatırlatan Terim, "O, tehlikeli ve önemli bir oyuncu. Dikkat etmemiz gerekecek açıkçası. Onunla da gurur duyuyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...