Tgrt Haber
16 Kasım 2021 00:27

Omar Elabdellaoui yeşil sahalara dönüş için tarih verdi

Yılbaşı gecesi evinde havai fişek kazası geçirip gözlerinden yaralanan ve uzun bir tedavi sürecinden geçen Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui, yeşil sahalara döneceği tarihi açıkladı.

Omar Elabdellaoui yeşil sahalara dönüş için tarih verdi
Elabdellaoui,,galatasaray,

Galatasaray'a Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui'den sevindiren haber geldi.

Yılbaşı gecesi evinde çocuklarıyla eğlenirken meydana gelen havai fişek kazası sonucu gözlerinden yaralanan, ABD'de kök hücre nakli operasyonu geçiren Elabdellaoui, bir süre önce takımdan ayrı olarak çalışmalara başlamıştı. Başarılı futbolcu sahalara dönüş için tarih verdi.

OCAK AYINDA DÖNÜYOR

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Norveçli oyuncu, "Güzel bir gün" başlığıyla yaptığı açıklamada, son 11 ayın hayatının en zor dönemi olduğunu belirterek, kaza sonrası hiç görmediği ve yüzünün tamamen yandığını ifade etti. 

Önce sol gözünün açıldığını, sağ gözünün ise göz kapağının onarılması, kök hücre ve kornea naklinin ardından normale döndüğünü anlatan Elabdellaoui, "Şu an çok iyi hissediyorum ve doktorlarım ocak ayından itibaren sahalara dönmem için yeşil ışık yaktı" dedi.

29 yaşındaki futbolcu, Galatasaray Kulübü yönetimi, teknik direktör Fatih Terim, teknik heyet, sağlık ekibi, takım arkadaşları ve taraftarlara, desteklerinden ötürü teşekkür etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...