Tgrt Haber
01 Aralık 2021 06:53

Fenerbahçe zirveden koptu: Oklar Ali Koç'a çevrildi

Fenerbahçe bir sezonu daha ‘pas’ geçmek üzere. Zirveden kopuş sonrası oklar başkan Ali Koç’a çevrildi. Fenerbahçe camiası Ali Koç’u kulübü şaha kaldırması umuduyla başkanlık koltuğuna oturttu. Ancak geride kalan sürede “vizyon”, başka takımların şampiyonluklarını izlemek oldu!

Fenerbahçe zirveden koptu: Oklar Ali Koç'a çevrildi
ali koç,,fenerbahçe,,fenerbahçe haberleri,,süper lig,

Ali Koç göreve gelince Fenerbahçe’nin gaza gelmesi bekleniyordu. Rakipler bile çekinmişti Koç’un yapabileceklerinden. Sarı lacivertlilere en son şampiyonluk sevincini yaşatan Ersun Yanal’dan konu açılınca “Siz benim vizyonumu anlayamamışsınız” diyecek kadar iddialı bir başkan vardı ortada. Amma velakin, vizyondaki film bambaşka oldu. İlk sezonunda Galatasaray’ın şampiyonluğuna şahit oldu Başkan Ali Koç. Sonrasında Başakşehir bir ilke imza atarak tarihe geçti. Ali Koç’un başkanlık koltuğunda son olarak Beşiktaş kutlama yaptı. Bir Trabzonspor kalmıştı ki, o da eli kulağında...

YARIM KALAN İŞ!

Neler yaşamadı ki Fenerbahçe, Ali Koç ile… Küme düşme endişesinden tut, Kadıköy’ün yol geçe hanına dönmesine kadar! Tarihî rakiplerine karşı yıllar süren yenilmezlik unvanlarının kaybedilmesi, hatta düne kadar Kadıköy’deki hedefleri fark yememek olan Anadolu takımları, galibiyeti kaçırdıklarına üzülür hâle geldi. Şampiyonluk, “Yarım kalan işi tamamlamaya geldim” diyen Bielsa kalibreli (!) Vitor Pereira’yla adım adım değil, koşarak uzaklaşırken camia, yönetimden bir hareket bekliyor. Ancak her sezonda en az iki hocayla çalışan Başkan’ın bu defa Pereira ile devam edip etmeyeceği de bilinmezliğini koruyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...